144hz Curved Monitör Önerisi

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,854
Elimde belirli bir miktar para var ancak bir monitöre yetecek kadar yok.

Bu yüzden alabileceğim ürünün fiyatını öğrenip ona göre para biriktirmek istiyorum. Tahmini bir bütçe isterseniz eğer 1700₺'yi geçmezse güzel olur.

Curved olması önemli benim için artık düz ekrana bakmak istemiyorum monitörün bir tık beni içine çekmesini istiyorum ayrıyeten yukarı aşağı kalkıp inmesi benim için önemli çünkü bazen yatar pozisyonda bakıyorum ve rahat görmek istemekteyim. Sğaa sola dönmesi pek önemli değil benim için ama olursa güzel olur. Başlıkta olduğu gibi 144hz olması önemli 60hz görmeye bıktım açıkçası. :D

27"'e kadar sorun olmaz. 27" açıkçası rekabetçi oyun oynmadığımdan dolayı bir tık daha iyi olabilir çünkü anime editi yapıyorum (Büyük ekran bir o kadar önem taşıyor) ve genel olarak hikayeli oyunlar oynayıp video izliyorum.

Şu iki ürün gözüme takıldı ama nasıl olduğu hakkında pek bir bilgim yok. 100 daha verir 27" olanı alırım açıkçası sizin önerilerinizi de bekliyorum.

Gamepower-rampage-James Donkey gibi markaların ürünlerini önermeyin boşuna evime dahi sokmayacağım markalardır.

Aoc g27g1 sanırım en iyi tercih olacaktır gayet f/p bir monitör sondaki satıra baya güldüm :DDD

Aoc g27g1 sanırım en iyi tercih olacaktır gayet f/p bir monitör sondaki satıra baya güldüm :DDD
Sondaki satırda gayet haklıyım evime dahi sokmayacam markalar kendileri. En son rampage aldığımda 5 kere servise yollamıştım ürünü bir daha da uğraşmam zaten.

Ne olduklarını da biliyorum logolarını bile görünce bile midem kalkıyor. :D

Peki bu ürünün 27" olan modeli bulunmakta mı?

Dediğim gibi işim gereği büyük ekran fazlasıyla işimi görüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@DA-MD2 sen de gel bwoah

Elimde belirli bir miktar para var ancak bir monitöre yetecek kadar yok.

Bu yüzden alabileceğim ürünün fiyatını öğrenip ona göre para biriktirmek istiyorum. Tahmini bir bütçe isterseniz eğer 1700₺'yi geçmezse güzel olur.

Curved olması önemli benim için artık düz ekrana bakmak istemiyorum monitörün bir tık beni içine çekmesini istiyorum ayrıyeten yukarı aşağı kalkıp inmesi benim için önemli çünkü bazen yatar pozisyonda bakıyorum ve rahat görmek istemekteyim. Sğaa sola dönmesi pek önemli değil benim için ama olursa güzel olur. Başlıkta olduğu gibi 144hz olması önemli 60hz görmeye bıktım açıkçası. :D

27"'e kadar sorun olmaz. 27" açıkçası rekabetçi oyun oynmadığımdan dolayı bir tık daha iyi olabilir çünkü anime editi yapıyorum (Büyük ekran bir o kadar önem taşıyor) ve genel olarak hikayeli oyunlar oynayıp video izliyorum.

Şu iki ürün gözüme takıldı ama nasıl olduğu hakkında pek bir bilgim yok. 100 daha verir 27" olanı alırım açıkçası sizin önerilerinizi de bekliyorum.

Gamepower-rampage-James Donkey gibi markaların ürünlerini önermeyin boşuna evime dahi sokmayacağım markalardır.
C27G1 ve 24G1 serisinde ghosting, ışık sızması gibi sorunlar var. Onlara yaklaşmamanı öneririm.

Curved değil.

27 inç hakkında bilgim yok ama 24 inç alırsan eğer bunu önere bilirim ben kullanıyorum memnunum

en ucuz buralarda buldum:https://www.amazon.com.tr/dp/B08HSJ...e=380333&creativeASIN=B08HSJNN5N&linkCode=asn

Var fakat bütçenizi aşıyor.
Zaten elimde tam bir bütçe oladığından dolayı öneri istedim ona göre para biriktireceğim.

Eğer değecek ise bütçeyi arttırma şansım var. En kötü 1-2 ay geç alırım.

Şimdi asıl soru

hangisini tercih etmem daha mantıklı olur?

Bu arada ayakları çok büyük olduğundan dolayı msı tercih etmiyorum. Klavye için çok az yer kalıyor.

Abim şu anda optix mpg27cq kullanıyor ve büyük bir masası olmasına rağmen yarısından fazlasını monitör ayakları kaplıyor.

https://www.akakce.com/monitor/en-u...TaewSvaq68lLmnUuMuCoImNe6pIMlIlxoCbN0QAvD_BwE

bu nasıldır acaba?

Ayakları fazla büyük ama...

up

Zaten elimde tam bir bütçe oladığından dolayı öneri istedim ona göre para biriktireceğim.

Eğer değecek ise bütçeyi arttırma şansım var. En kötü 1-2 ay geç alırım.

Şimdi asıl soru

hangisini tercih etmem daha mantıklı olur?

Bu arada ayakları çok büyük olduğundan dolayı msı tercih etmiyorum. Klavye için çok az yer kalıyor.

Abim şu anda optix mpg27cq kullanıyor ve büyük bir masası olmasına rağmen yarısından fazlasını monitör ayakları kaplıyor.

https://www.akakce.com/monitor/en-u...TaewSvaq68lLmnUuMuCoImNe6pIMlIlxoCbN0QAvD_BwE

bu nasıldır acaba?

Ayakları fazla büyük ama...

up
Tabi ki asus daha iyi fakat aradaki fiyat farka değecek bir özelliği yok.

Tabi ki asus daha iyi fakat aradaki fiyat farka değecek bir özelliği yok.
Arada olan farka değecek bir artısı olmadığı için tercihimi dell'den yana kullanacağım.

teşekkürler önerileriniz için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,499
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri