Kanka ips panelde renkler daha canlı ve nettir vs panale göre eğer curved(yassı) montiör alıcaksan mecbur va panel alıyorsun diye biliyorum curvedlarda ips yok diye biliyorumBütçe max 3K monitör alacağım özellikleri neler olsun va panel ips panel falan vardı hangisi daha iyi olur bilgilendirebilir misiniz öneri linklere de açığım.
yani düz alıcaksam ips alayım öyle miKanka ips panelde renkler daha canlı ve nettir vs panale göre eğer curved(yassı) montiör alıcaksan mecbur va panel alıyorsun diye biliyorum curvedlarda ips yok diye biliyorum
Başka sorun var mı dostum umarım anlatabilmişimdir
Evet mümkün mertebe ben olsam ıps alırdımyani düz alıcaksam ips alayım öyle mi
Aga bu ikisi güzel gibiBütçe max 3K monitör alacağım özellikleri neler olsun va panel ips panel falan vardı hangisi daha iyi olur bilgilendirebilir misiniz öneri linklere de açığım.
Yukarıdaki daha iyiAga bu ikisi güzel gibi
AOC 27G2AE 27" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AOC 27G2AE 27" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.comSamsung Odyssey G3 LF27G35TFWMXUF 27" 144Hz 1m - PttAVM.com - 2025
Samsung Odyssey G3 LF27G35TFWMXUF 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display+Analog) Full HD Freesync Monitör ve aradığın yüzlerce farklı ürün çeşitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye başla! - 2025www.pttavm.com