zatenkirilmisim
80+
displayden 144 alırsın. bazı monitörlerde yapıyorlar öyle saçma şeyler. hdmi girişi 1.4'ten düşük oluyor 144 almak için display kullanmak zorunda kalıyorsun.
monitöründe 1.4Dostum içinden çıkan HDMI 144hz veriyor zaten senin ekran kartının HDMI sürümü eskidir.
onun versiyonu falan farkediyor mudisplayden 144 alırsın. bazı monitörlerde yapıyorlar öyle saçma şeyler. hdmi girişi 1.4'ten düşük oluyor 144 almak için display kullanmak zorunda kalıyorsun.
monitörün hdmi çıkışı 1.2 veya daha düşük ise 144 alamazsın. yuvaların versiyonları önemi. zaten display 144 veriyor diyip uğraşmamak için hdmi'yı öylesine koymuş olmak için koydukları oluyor.monitöründe 1.4
Mesaj otomatik birleştirildi:
onun versiyonu falan farkediyor mu
hdmi mı 1.4 yoksa display mi 1.4?monitöründe 1.4
onun versiyonu falan farkediyor mu
hocam hdmi1 .4monitörün hdmi çıkışı 1.2 veya daha düşük ise 144 alamazsın. yuvaların versiyonları önemi. zaten display 144 veriyor diyip uğraşmamak için hdmi'yı öylesine koymuş olmak için koydukları oluyor.
hdmi mı 1.4 yoksa display mi 1.4?
DXDiag da ekran kartı ne olarak görünüyor bir baksanahocam hdmi1 .4
hocam yok olmuyorHocam Nvidia Denetim Masasından çözünürlük değiştirme ayarina girip 1920x1080 doğal'dan 1920x1080 ayarına getir sağ tarafta 144hz seçeneği gelecektir...
Benim monitörüm Aoc c24g1 hdmi desteği ya 1.2 yada 1.4 (tam hatırlamıyorum) ama yine de 144hz alıyorum
hocam gt 730 yazmıştım zatenDXDiag da ekran kartı ne olarak görünüyor bir baksana
Allah Allah garip :/hocam yok olmuyor
hocam gt 730 yazmıştım zaten
ekran kartı eski olmasından kaynaklı olabilir belki sürücüyü belli bir yere kadar güncelleştirebiliyorsunAllah Allah garip :/
eski olmasıyla alakalı olduğunu sanmıyorum. windowsa bakmayı denesene bi. masaüstüne sağ tıklayıp görüntü ayarlarını açıp çözünürlüğü ve gelişmiş ekran ayarlarından hz değerini kontrol et.ekran kartı eski olmasından kaynaklı olabilir belki sürücüyü belli bir yere kadar güncelleştirebiliyorsun
GT730'a HDMI 2.1 taksan da bir şey değişmez. Çünkü HDMI kablosu HDMI kablosudur 2.0 kabloyu 2.1 destekleyen ekran kartına takarsan 2.0 dediğin kablo 2.1 hızında çalışır. Çünkü aslında HDMI dediğin bir kablo ve içinden geçen bir telden ibaret.HDMI versiyonu kaç? HDMI kullanıyorsanız Display porttan bile daha iyi olan HDMI 2.1 sürümünü kullanın.
Sonradan konuştuk onu arkadaşla zatenGT730'a HDMI 2.1 taksan da bir şey değişmez. Çünkü HDMI kablosu HDMI kablosudur 2.0 kabloyu 2.1 destekleyen ekran kartına takarsan 2.0 dediğin kablo 2.1 hızında çalışır. Çünkü aslında HDMI dediğin bir kablo ve içinden geçen bir telden ibaret.
hocam yapmadım mı sanıyorsunuz zaten ilk yapılacak olan oeski olmasıyla alakalı olduğunu sanmıyorum. windowsa bakmayı denesene bi. masaüstüne sağ tıklayıp görüntü ayarlarını açıp çözünürlüğü ve gelişmiş ekran ayarlarından hz değerini kontrol et.