Kerem gök
80+ Silver
kesinlikle. ama şart mı hayırçoğunluk CSGO oynuyorum. O yüzden 144hz daha mı iyi olur?
kesinlikle. ama şart mı hayırçoğunluk CSGO oynuyorum. O yüzden 144hz daha mı iyi olur?
Rekabetçi oyun ağırlıklı oynuyorsan 144 öneririm ama oynamıyorsan da 144 hz almalısın bence, daha ileriye dönük olurYeni sistem almayı planlıyorum (DA SİSTEM3) sizce 144hz monitör almalı mıyım?
Evet, çok daha iyi olur. Bütçen nedir?çoğunluk CSGO oynuyorum. O yüzden 144hz daha mı iyi olur?
Çok daha iyi olur.Bütçen varsa o sisteme de yakışan 144 hz bir monitör.Rekabetçi oyunlarda farkı hissediliyor,oyun deneyimi daha iyi.çoğunluk CSGO oynuyorum. O yüzden 144hz daha mı iyi olur?
Evet.çoğunluk CSGO oynuyorum. O yüzden 144hz daha mı iyi olur?
CSGO oynuyorsanız almasaydınız da sistem 3'ü o sistem cyberpunk için üretildiiiiçoğunluk CSGO oynuyorum. O yüzden 144hz daha mı iyi olur?
Evetçoğunluk CSGO oynuyorum. O yüzden 144hz daha mı iyi olur?
Para her şey değil işte bilek önemli gerçektenBişey diyeceğim oyunları yıllardır ciddi şekilde oynuyorum 75 hz ile de oynanıyor tabii 144 kadar iyi olmasa da 75in iyi olduğunu düşünüyorum hatta bence bu iş bilek işi isterse 240 hz olsun çoğu oyuncudan daha iyi oynadığımı düşünüyorum
asus vp249qgr öneririm
kesinlikle öyle hatta e spora katılmak isterim ama yaş önemliPara her şey değil işte bilek önemli gerçekten