Neler Yeni

144Hz Pivot Monitör Önerisi

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Enes Koç
Eğe pivot almazsam
Mönitöre hareketli askı aparatı alacağım.
Pivota mı para versem yoksa askı aparatına mı kararsız kaldım.
Hangisi daha güzel olur sence?
Bazı pivotlar sağa sola dönmüyor ayağıyla döndürmeniz lazım bide yakınlaştırma uzaklaştırma gibi şeyleri de pivot ayakla yapamazsın eğer monitör uyguna gelirse vesa ayak alabilirsin birde fps oyunu oynuyorsan monitör ayakları kocaman şahsen ondan da ben rahatsız oluyorum ya duvara sabitlenen koldan alacağım ya da ahtapot gibi masaya sabitlenen den onlar daha pahalı ama istediğin gibi şekil yön verebiliyorsun misal playstation oynarken yayılırsın koltuğa monitörü çekersin kendine doğru miss.

Ozqulll.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Cem Özgül
Md2 nin yanında gelen lg monitörü de düşünebilirsiniz.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Md2 nin yanında gelen lg monitörü de düşünebilirsiniz.
TN panel.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazı pivotlar sağa sola dönmüyor ayağıyla döndürmeniz lazım bide yakınlaştırma uzaklaştırma gibi şeyleri de pivot ayakla yapamazsın eğer monitör uyguna gelirse vesa ayak alabilirsin birde fps oyunu oynuyorsan monitör ayakları kocaman şahsen ondan da ben rahatsız oluyorum ya duvara sabitlenen koldan alacağım ya da ahtapot gibi masaya sabitlenen den onlar daha pahalı ama istediğin gibi şekil yön verebiliyorsun misal playstation oynarken yayılırsın koltuğa monitörü çekersin kendine doğru miss.
Bende öyle düşündüm :D
Pivot monitöre para vereceğime askı aparatı alırım daha çok hareket imkanım olur.
Karar değişti beyler pivot olmayan monitör önerin😂

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Enes Koç
TN panel.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende öyle düşündüm :D
Pivot monitöre para vereceğime askı aparatı alırım daha çok hareket imkanım olur.
Karar değişti beyler pivot olmayan monitör önerin😂
İtopya da indirimde ise MSİ G241 Öneririm yanına 380 Liraya Sahibinden de NB F80 Ahtapot bacağı alırsın bende onu alacağım etti sana 2000 lira kargo parası ıvır zıvır hem kaliteli bir monitör kullanırsın hem istediğin gibi yön verirsin masanda boş olur yayıla yayıla kullan G241 Vesa destekliyor ayrıca bende kullanıyorum.

İnternette stokta kalmamış şube yakınsa ordan alabilirsin.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
İtopya da indirimde ise MSİ G241 Öneririm yanına 380 Liraya Sahibinden de NB F80 Ahtapot bacağı alırsın bende onu alacağım etti sana 2000 lira kargo parası ıvır zıvır hem kaliteli bir monitör kullanırsın hem istediğin gibi yön verirsin masanda boş olur yayıla yayıla kullan G241 Vesa destekliyor ayrıca bende kullanıyorum.

İnternette stokta kalmamış şube yakınsa ordan alabilirsin.
Maalesef ankarada oturuyorum:(

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Enes Koç

Quill

80+ Silver