Hepra
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
he bu arada 150 lira değil 138,60 liraBeyler çok az derken 150 liradan bahsetmemiştim
he bu arada 150 lira değil 138,60 liraBeyler çok az derken 150 liradan bahsetmemiştim
Yorumlarda ölü piksel çıktı demiş birisi.Bunun fiyatı çok iyiymiş, ben de bunu öneririm.
Olsa yazarlardı bence.Yorumlarda ölü piksel çıktı demiş birisi.
Şüphe ettim.
Teşhir ürünü de olabilir.
Emin olun var.Evet fiyatı benide şaşırttı.
Büyük ihtimal bunu tercih ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
IPS ve VA arasında çok bir fark olduğunu düşünmüyorum.
O yüzden farketmez
Bilemiyorum.Olsa yazarlardı bence.
aynen vatandan bu monitörü 1670 e aldımBen de bu ürünü akakçede arattım 2100tl çiktı. Vatan ilk defa hayırlı sanırım.
Asus'u al o zaman.Bilemiyorum.
Teşhir ürünüde olsa bazen ölü piksel çıkmayabiliiyor.
Teşhir ürünüyse
Not: Ölü piksel garantisine dikkat edin. Philips 4 ölü piksel olunca değişim yapıyor. Bazıları ise 1 tanede.Bilemiyorum.
Teşhir ürünüde olsa bazen ölü piksel çıkmayabiliiyor.
Teşhir ürünüyse
Bende deneyimledim dostum.Emin olun var.
Ben TN IPS VA Hepsini de deneyimledim. Ve ciddiyim renk doygunluğu ve canlılığı olarak IPS En iyisi. Grafiklerin konuştuğu oyunlarda en üstün IPS Oluyor.
Ghosting seviyesinin az olacağı bir Panel üreticisinden Monitör almak daha mantıklı. Mesela PHILIPS Kullanıyorum. 75Hz 4ms. IPS Panel ama 0 Ghosting. Kaliteli panel üreticilerinden IPS Panel alınırsa ciddi fark olabiliyor.
Birazdan VA Panel bir ekran ile IPS Panel arasındaki farkın fotoğrafını atacağım. Kendim çekeceğim.
Nie Viewsonic almasınAsus'u al o zaman.
Aoc?Not: Ölü piksel garantisine dikkat edin. Philips 4 ölü piksel olunca değişim yapıyor. Bazıları ise 1 tanede.
Niye Samsung almayımNie Viewsonic almasın
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Doru. Samsung daha ucuzAoc?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Niye Samsung almayım