🔥İndirim 🔥🔥🔥145 TL Robot Süpürge

Sapli girgir alin 1000 kat daha iyi

Olum harbi çılgınmısınız paranızı boşa şeylere harcıyorsunuz saplı gırgır alın cidden iş görür en azından. Ya da gidin bi yemek yiyin karnızı doyurun. Şu para tuzağı aletlere sırf aaa para değil diye para vermeyin sonra köşede yatacak boş boş karnınızı doyurun bari.

Olum harbi çılgınmısınız paranızı boşa şeylere harcıyorsunuz saplı gırgır alın cidden iş görür en azından. Ya da gidin bi yemek yiyin karnızı doyurun. Şu para tuzağı aletlere sırf aaa para değil diye para vermeyin sonra köşede yatacak boş boş karnınızı doyurun bari.
Kesinlikle bende bir şey beklemiyorum ama resimlere bakınca iyi gibi duruyor fiyata göre tabi, yerde biriken tozu toplasa bile kafi
En azından pahalı olanlara olan ön yargımı kırabilir 😂

Yorumlara bakarak birtane sipariş verdim. alt tarafı 126 lira deneyip göreceğiz annem sever inşallah :D

Gırgır bu şeklini değiştirmişler sadece gerek yok işlevsiz ürün

pek işe yaramıyor gibi yerdeki kılları bile almıyor yön duygusu sıfır proglama yok çarptıkça yön değiştiriyor sadece oyuncak gibi bir şey
Dostum 120 tl ye sac kurutma makınesı bıle yok nerdeyse. Lidar sensor mu beklıyorsun bu fıyata. Düz plastik gırgır 50 tl ye satılıyor :D Ha ürün alınır mı? içini açıp sensörlerini vs kurcalamaya, evde colugunu cocugunu eglendırmeye alınır :D

Son düzenleme:
Kaptım bi tane bakalım ne gelcek
Hocam ürün elime bugün ulaştı. Daha demin kutusunu açıp inceleme fırsatım oldu. Gırgır daha iyi falan demişlerdi konuda ama alakası yok. Ürün çok iyi gerçekten çok beğendim. Tozları baya çekiyor bende bu kadar performanslı beklememiştim. Büyük tane, kırıntı değil de toz çekme odaklı yapılmış muhtemelen ve gayet başarılı. İşini hakkıyla yapıyor. Az deneme fırsatım oldu şarj full değilken bile çok iyi performans aldığıma inanıyorum ben. Almayı düşünen varsa çok düşünmesin alsın. Üstelik baya hızlı ulaştı elime bi haftadan bi gün fazla :D

Aldım bende bir adet 124 e geldi ilk sipariş diye olabilir.Ev için değil eşimin ofisi var tek oda orada yerin tozunu alsa yeter diye düşündüm. Sağlam gelsin is gorecegini düşünüyorum :)

Hocam ürün elime bugün ulaştı. Daha demin kutusunu açıp inceleme fırsatım oldu. Gırgır daha iyi falan demişlerdi konuda ama alakası yok. Ürün çok iyi gerçekten çok beğendim. Tozları baya çekiyor bende bu kadar performanslı beklememiştim. Büyük tane, kırıntı değil de toz çekme odaklı yapılmış muhtemelen ve gayet başarılı. İşini hakkıyla yapıyor. Az deneme fırsatım oldu şarj full değilken bile çok iyi performans aldığıma inanıyorum ben. Almayı düşünen varsa çok düşünmesin alsın. Üstelik baya hızlı ulaştı elime bi haftadan bi gün fazla :D
video çekip atar mısın ? Almak isteyen veya alan kişilerin aklındaki sorularına cevap gelmiş olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,993
Üyeler
189,016
Son üye
yonuzo
Geri