Neler Yeni

🔥İndirim 1450 TL Samsonite 16N-09-006 17.3' Antrasit Qibyte Notebook Sırt Çantası

cohannan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Can Demir

1450 TL Samsonite 16N-09-006 17.3' Antrasit Qibyte Notebook Sırt Çantası​

1733213442630.png

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Arif Çelebi
Aldım konu sahibine teşekkürler umarım 14 inch macbook proya çok büyük gelmez

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,075
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

1450 TL Samsonite 16N-09-006 17.3' Antrasit Qibyte Notebook Sırt Çantası​

Alıntıyı görüntüle
Alınır mı? Samsonite çanta valiz konusunda bildiğim kadarıyla çok iyi bir marka ama modele de bakmak lazım.
Aldım konu sahibine teşekkürler umarım 14 inch macbook proya çok büyük gelmez
Gelir büyük ihtimalle hocam ama sorun olmaz sağa sola giderken ek eşya koyarsınız belki.
Samsonite olduğu için mi aldınız birinde görmüştünüz de ondan mı aldınız nasıldır çanta?

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Arif Çelebi
Alınır mı? Samsonite çanta valiz konusunda bildiğim kadarıyla çok iyi bir marka ama modele de bakmak lazım.

Gelir büyük ihtimalle hocam ama sorun olmaz sağa sola giderken ek eşya koyarsınız belki.
Samsonite olduğu için mi aldınız birinde görmüştünüz de ondan mı aldınız nasıldır çanta?
iptal ettim hocam 15.6 inchlere bile büyük geliyormuş marka çok kaliteli ihtiyacınız varsa kaçırmayın

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,075
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
iptal ettim hocam 15.6 inchlere bile büyük geliyormuş marka çok kaliteli ihtiyacınız varsa kaçırmayın
Abim arıyordu attım ona sırf marka olduğu için, kendi bilir. 14inç için genellikle askılı çantalar görüyorum hocam ben, tablet için aldım hatta bi tane belki öyle bir şey hoşunuza gidebilir.

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Arif Çelebi
Abim arıyordu attım ona sırf marka olduğu için, kendi bilir. 14inç için genellikle askılı çantalar görüyorum hocam ben, tablet için aldım hatta bi tane belki öyle bir şey hoşunuza gidebilir.
Hocam askılı çantalar uzun süre kullanınca boynumu ağrıtıyor birde hem ipadi hemde bilgisayarı taşırken kullanırım diye düşünmüştüm tavsiyeniz için teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Kenan Çelik
Hiç ihtiyacım yoktu ama bir gün lazım olabilir diyerek aldım. Markaya güvenim tam.

GrittyFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Felix Nageron
Fiyat oldukça iyi gözüküyor. Büyüklük konusunda emin olamadım. 14" bir cihaz taşımak için çok büyük gözüküyor. Bilgisi olan var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

14" MacBook Pro kullanıyorsunuz sanırım. İptal ettiğinize göre oldukça büyük bir çanta.

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Arif Çelebi
Fiyat oldukça iyi gözüküyor. Büyüklük konusunda emin olamadım. 14" bir cihaz taşımak için çok büyük gözüküyor. Bilgisi olan var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

14" MacBook Pro kullanıyorsunuz sanırım. İptal ettiğinize göre oldukça büyük bir çanta.
Evet hocam macbook pro 14 inch trendyol ve hepsiburada yorumlarını okudum 15.6 inch kullananlar bile çantaya koyduklarında kenarlardan çok boşluk kalıyormuş bide çok büyük olduğu için fazla yer kaplıyormuş

Top Bottom