Bu değerleri normalse eğer bir şey yapmayacağım eğer değilse 360mm alabilirim yakın zamandanormal bendede oyle islemci guclu 360lik sivi sogutucu alsan ayni
İleride bana sorun yaratır mı bu pekiML240 iyi bir soğutucu değil ve 14600K'da verimli bir işlemci değil, kısacası normal.
İşlemciyi oyun için mi kullanıyorsun, oyun içi sıcaklık değerlerin önemli.İleride bana sorun yaratır mı bu peki
Anlık olarak 81 e çıkıyor bazen 85 sonrasında 69 ve 78 arasında dolanıyorOyunlarda kaç derece ? Oyunlarda 80 derecenin altında çalışıyorsa normaldir.
Oyun için şu anda hatta xdefiant oynuyorum test içinİşlemciyi oyun için mi kullanıyorsun, oyun içi sıcaklık değerlerin önemli.
testte ne kadar olduğu önemli değil sonuçta render almayacaksın oyun içi 85+ olmasın yeter. Isınması frekans düşmesine, az performans almanı sağlar ama fiziksel bir zarar vermez.Anlık olarak 81 e çıkıyor bazen 85 sonrasında 69 ve 78 arasında dolanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun için şu anda hatta xdefiant oynuyorum test için
kaçlarda dolanıyor olması gerekiyor competitive oyunlarda ( cs2, the finals, bf42 vb. ) ve hikayeli aksiyon oyunlarında ( gow, elden ring, ac serisi vb. )O sıcaklıklar 14600kf için normal değil söyleyeyim
Normalleştirmeyin