- Konu Sahibi Konu Sahibi
bu fiyata en iyisi bu muelbette daha iyi rx 6700 var 3060 8gb a takla attırır
bu fiyata en iyisi bu muelbette daha iyi rx 6700 var 3060 8gb a takla attırır
diğer ssd seçenekleride saçma pahalı forumda görürsen alırsın ssd indirimi acil değiş gibi sorunu yoktur güzel indirimde 1tb çekersen missinerji bileşenleri daha mı iyi pek anlamam
şimdilik bu. 1080p çözünürlükte her türlü oyunu rahat rahat oynatır. Senin paylaştığın sistem de oynatır tabi ama hem ikinci el hem de ekran kartı güçsüz + psu ve kasası da iyi değil. Daha ucuza hem 0 hem de daha iyi bir sistem almak varken 14750 verilmez o sistemebu fiyata en iyisi bu mu
@Kürşat Kütükçübu fiyata en iyisi bu mu
soğutucu sisteme yeter mi bi yerde amd ısınma sorunu olduğunu duymuştum. bir de bileşenleri 1000 tl verip yükseltmek mantıklı midiğer ssd seçenekleride saçma pahalı forumda görürsen alırsın ssd indirimi acil değiş gibi sorunu yoktur güzel indirimde 1tb çekersen mis
nasıl bi yükseltme yaptınızsoğutucu sisteme yeter mi bi yerde amd ısınma sorunu olduğunu duymuştum. bir de bileşenleri 1000 TL verip yükseltmek mantıklı mi
nasıl bi yükseltme
yapmadım islemciyi 5600x yükseltmek veya anakarti b650 yükseltmek mantıklı olur mu 1000er tlnasıl bi yükseltme yaptınız
5600x yükseltmene gerek yok 5600 iyidir anakart konusunda amd de çok bişey bilmiyorum ama b serisi yapman iyi olucaktır ama gigabyte ta 2tane m2 slotu var dersen depolama yönünden 1ssd daha takabilirsin sistemdekine ek yaprssınMesaj otomatik birleştirildi:
yapmadım islemciyi 5600x yükseltmek veya anakarti b650 yükseltmek mantıklı olur mu 1000er TL
hocam bu sistem ısınır mi ekstra fan ihtiyaç olur mu5600x yükseltmene gerek yok 5600 iyidir anakart konusunda amd de çok bişey bilmiyorum ama b serisi yapman iyi olucaktır ama gigabyte ta 2tane m2 slotu var dersen depolama yönünden 1ssd daha takabilirsin sistemdekine ek yaprssın
f/p bildiğin ürün varsa link atar misin5600 için kule tipi soğutucu şart
f/p bildiğin ürün varsa link atar misin