Yanlış fiyatlandırma olduğunu bildiğim için çok üstelemedim konudaki THH mesajlarına aldırış etmedim ama birine gönderip birine göndermiyorlarsa bende THH başvuracağım bu tarz indirimlerden ne aldıysam iptal oldu başkalarına hep gönderildi olmuyor böyle
Benim de başıma çok geldi başkaları aldı ben alamadım. Thh maalesef olumsuz cevap veriyor. İlin durumuna göre 3 ayda falan sonuçlanıyor. Ama çok ümitlenmeyin şans işi sanırım.
sans falan degil bu durum.
satici n11 in hatasi biz iptal etmedik diyor.
satici 2 hata once gene bu fiyattan indirim yapmis zaten. gene yapacaktir.
fiyat hatasi hic denmedi. resmen n11 ust yonetimi tarafindan alinmis bir kararmis, ne oldugu bile aciklanmiyor.
urunun faturasi kesilmis arkdaslar var, bunu donusu olamaz,
o yuzden hem hakkimizi hemde duzeni sorgulamaliyiz savunmaliyiz
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu n11 ve hb hakkinda oyle bilgiler topluyorum ki, adam lar cok fena islere imza atiyor, aciga cikinca yedikleri haltlar ne yapacaklar cok merak ediyorum.
kisaca 1 ornek vereyim.
satici diyelim stok kalmamis
bana diyoki stok sorunu urun iptal,
saticiyada ceza kesiyo, urunu bi sonraki satican temin ettik aliciya, farkinida senden kesiyoruz diyor...
ama ne gelen urun var nede hizmet. adamlar saticinin parasini gunlerce elinde tututugunda tefeci gibi istedigini yapiyor, Farkini ceza oalrak yansittigi urunun parasinida indiregandi yapiyolar,,,,
mesela fenomen linkleri,,,
cihaz tv var ali, sagolsun onlarca kisiye en fp urun onerileri yaparak onlarca kisiye gunde leptop aldiriyo, adam gunlerdir linkk satisinin yansimadigini idda ediyor, alan arkadaslarsa mesaj atip duruyo kanit yolluyo,,,
sans falan degil bu durum.
satici n11 in hatasi biz iptal etmedik diyor.
satici 2 hata once gene bu fiyattan indirim yapmis zaten. gene yapacaktir.
fiyat hatasi hic denmedi. resmen n11 ust yonetimi tarafindan alinmis bir kararmis, ne oldugu bile aciklanmiyor.
urunun faturasi kesilmis arkdaslar var, bunu donusu olamaz,
o yuzden hem hakkimizi hemde duzeni sorgulamaliyiz savunmaliyiz
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu n11 ve hb hakkinda oyle bilgiler topluyorum ki, adam lar cok fena islere imza atiyor, aciga cikinca yedikleri haltlar ne yapacaklar cok merak ediyorum.
kisaca 1 ornek vereyim.
satici diyelim stok kalmamis
bana diyoki stok sorunu urun iptal,
saticiyada ceza kesiyo, urunu bi sonraki satican temin ettik aliciya, farkinida senden kesiyoruz diyor...
ama ne gelen urun var nede hizmet. adamlar saticinin parasini gunlerce elinde tututugunda tefeci gibi istedigini yapiyor, Farkini ceza oalrak yansittigi urunun parasinida indiregandi yapiyolar,,,,
mesela fenomen linkleri,,,
cihaz tv var ali, sagolsun onlarca kisiye en fp urun onerileri yaparak onlarca kisiye gunde leptop aldiriyo, adam gunlerdir linkk satisinin yansimadigini idda ediyor, alan arkadaslarsa mesaj atip duruyo kanit yolluyo,,,