Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 149,90TL----Oral-B Precision Clean Professional Battery Pilli Diş Fırçası Beyaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
M. Ali ARSLAN
Benimki Scotty ile kargoda bugün teslim bekliyorum. İptal edilenlere üzüldüm inşallah kargodan çekmezler benimkini de.
Hicam elinize ulastiktan sonra surec hakkinda bilgi paylasirmisiniz rica etsem. Hic olmazsa thh de kullaniriz

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benimki Scotty ile kargoda bugün teslim bekliyorum. İptal edilenlere üzüldüm inşallah kargodan çekmezler benimkini de.
Yanlış fiyatlandırma olduğunu bildiğim için çok üstelemedim konudaki THH mesajlarına aldırış etmedim ama birine gönderip birine göndermiyorlarsa bende THH başvuracağım bu tarz indirimlerden ne aldıysam iptal oldu başkalarına hep gönderildi olmuyor böyle

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Kaan
THH ne kadar sürüyor arkadaslar ona göre düşüneyim ben de başvurmayı

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,360
İsim
.
Daha önce böyle bir durumda thh ye başvuran arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

mahoen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
MB
Benim de başıma çok geldi başkaları aldı ben alamadım. Thh maalesef olumsuz cevap veriyor. İlin durumuna göre 3 ayda falan sonuçlanıyor. Ama çok ümitlenmeyin şans işi sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
M. Ali ARSLAN
sans falan degil bu durum.
satici n11 in hatasi biz iptal etmedik diyor.
satici 2 hata once gene bu fiyattan indirim yapmis zaten. gene yapacaktir.
fiyat hatasi hic denmedi. resmen n11 ust yonetimi tarafindan alinmis bir kararmis, ne oldugu bile aciklanmiyor.
urunun faturasi kesilmis arkdaslar var, bunu donusu olamaz,

o yuzden hem hakkimizi hemde duzeni sorgulamaliyiz savunmaliyiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu n11 ve hb hakkinda oyle bilgiler topluyorum ki, adam lar cok fena islere imza atiyor, aciga cikinca yedikleri haltlar ne yapacaklar cok merak ediyorum.

kisaca 1 ornek vereyim.

satici diyelim stok kalmamis

bana diyoki stok sorunu urun iptal,

saticiyada ceza kesiyo, urunu bi sonraki satican temin ettik aliciya, farkinida senden kesiyoruz diyor...

ama ne gelen urun var nede hizmet. adamlar saticinin parasini gunlerce elinde tututugunda tefeci gibi istedigini yapiyor, Farkini ceza oalrak yansittigi urunun parasinida indiregandi yapiyolar,,,,

mesela fenomen linkleri,,,

cihaz tv var ali, sagolsun onlarca kisiye en fp urun onerileri yaparak onlarca kisiye gunde leptop aldiriyo, adam gunlerdir linkk satisinin yansimadigini idda ediyor, alan arkadaslarsa mesaj atip duruyo kanit yolluyo,,,

daha neler neler...

predator

80+ Silver

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sans falan degil bu durum.
satici n11 in hatasi biz iptal etmedik diyor.
satici 2 hata once gene bu fiyattan indirim yapmis zaten. gene yapacaktir.
fiyat hatasi hic denmedi. resmen n11 ust yonetimi tarafindan alinmis bir kararmis, ne oldugu bile aciklanmiyor.
urunun faturasi kesilmis arkdaslar var, bunu donusu olamaz,

o yuzden hem hakkimizi hemde duzeni sorgulamaliyiz savunmaliyiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu n11 ve hb hakkinda oyle bilgiler topluyorum ki, adam lar cok fena islere imza atiyor, aciga cikinca yedikleri haltlar ne yapacaklar cok merak ediyorum.

kisaca 1 ornek vereyim.

satici diyelim stok kalmamis

bana diyoki stok sorunu urun iptal,

saticiyada ceza kesiyo, urunu bi sonraki satican temin ettik aliciya, farkinida senden kesiyoruz diyor...

ama ne gelen urun var nede hizmet. adamlar saticinin parasini gunlerce elinde tututugunda tefeci gibi istedigini yapiyor, Farkini ceza oalrak yansittigi urunun parasinida indiregandi yapiyolar,,,,

mesela fenomen linkleri,,,

cihaz tv var ali, sagolsun onlarca kisiye en fp urun onerileri yaparak onlarca kisiye gunde leptop aldiriyo, adam gunlerdir linkk satisinin yansimadigini idda ediyor, alan arkadaslarsa mesaj atip duruyo kanit yolluyo,,,

daha neler neler...
Öğrendiğim iyi oldu kuponların kaynağı belli sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom