128cd çok düşük bir oran 190cd idare eder ama 128cd kesinlikle iyi bir değer değil rekabete dayalı bir oyunda size dezavantaj sağlar 190cd'lik mod da deneyin ve black equalizerden belki karanlık yerleri aydınlatıp daha parlakmış gibi gözüktürebilirsin.Ama yine de tepkime süresi çok iyi olduğundan dolayı dyAc'in kapalı hali size açık halini aratmaz merak etmeyin.Ben BenQ EX2510 kullanıyorum İps panel ve 2ms GTG modu var aynı dyAc gibi.Bende açtığımda 400cd den 260cd de düşüyor monitörümün en sevdiğim özelliğidir320 cd den 128 cd ye dusmesi sorun olur mu acaba? Baya dusuyormus. Monitorun en iyi ozeligini kapatarak kullanmaz olmaz. Bakalim siparisi verdik hayirlisiyla gelsin test edelim umarim pisman etmez
15 fed 16 mb faiz kararından dolayı fiyatı değişmez umarım.Yil sonu kapanışı şeklinde , bu ayın son haftası gelebilir. 2021 in son sistemi.
Merkez bankası sabit tutacak faizi. Dolarda yükselme olmayacak.15 fed 16 mb faiz kararından dolayı fiyatı değişmez umarım.
Dediginiz gibi 128 cd cok dusuk bir deger. DyAc high seklinde oynanir insallah. Biraz kafami kurcaladi bu konu artik monitor geldigjnde bakacagiz128cd çok düşük bir oran 190cd idare eder ama 128cd kesinlikle iyi bir değer değil rekabete dayalı bir oyunda size dezavantaj sağlar 190cd'lik mod da deneyin ve black equalizerden belki karanlık yerleri aydınlatabilirsiniz.Ama yine de tepkime süresi çok iyi olduğundan dolayı dyAc'in kapalı hali size açık halini aratmaz merak etmeyin.Ben BenQ EX2510 kullanıyorum İps panel ve 2ms GTG modu var aynı dyAc gibi.Bende açtığımda 400cd den 260cd de düşüyor monitörümün en sevdiğim özelliğidir
Fed aynı kararı alır mı sence? Mb rezervleri ne kadar tutar kurları. Faiz sabit tutulacağı belliydi Bi anda indirmeselerdi en azından daha etkisi az olurdu.Merkez bankası sabit tutacak faizi. Dolarda yükselme olmayacak.
Abdullah hocam tekrar indirim gelir mi? Büyük heyecanla bekliyorumBenQ bu işin babasıdır.
Burayı Mutlaka İzleyin:
Allah senin cezanı vermesin yeni konu sandım :dAbdullah hocam tekrar indirim gelir mi? Büyük heyecanla bekliyorum
Abdullah hocam bi güzellik yaptırsa da yeni konu olsa keskeAllah senin cezanı vermesin yeni konu sandım :d
Bu fiyata imkansız gibi bişey :dAbdullah hocam bi güzellik yaptırsa da yeni konu olsa keske