Neler Yeni

❌İndirim Bitti! BENQ Zowie XL2586K 540Hz TN Panel 40.599TL🔥🔥

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
540hz ekran bence tamamen fantazi ya sonuçta yeryüzündeki hiçbir oyuncunun 360 ile 540 arasındaki gecikmeyi avantaja çevirebilecek bir insan evladı yoktur bence
20K fark vereceksen git ver. Ama kimse bu ürüne 540FPS sistem parası vermesin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

240Hz bile fazla geliyor bana 2 aydır G4 kullanıyorum hala muazzam geliyor.
Forum efsaneleri bunlar. 1000Hz dahi olsa faydası var. 240Hz'de monitöre bakıyormuş gibi hissedersin, 540 Hz + strobe'da camdan dışarı bakıyor gibi. Hareketli cisimler duruyormuşcasına net gözükür.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Ali Mert Okuducu
TN panel olmasaydı 5. monitör yerine alacaktım. Yapacak bir şey yok

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Mert Aksu
Forum efsaneleri bunlar. 1000Hz dahi olsa faydası var. 240Hz'de monitöre bakıyormuş gibi hissedersin, 540 Hz + strobe'da camdan dışarı bakıyor gibi. Hareketli cisimler duruyormuşcasına net gözükür.
hocam TN panel bir monitör bu, oyun dışında alınmaz zaten. benim demek istediğim şey oyunda öne geçiricek bir şey olucağını düşünmüyorum ben 540hz in

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
360 hz kullandım 0.5 ms benq ve ailenware. 240 hz oled 0.003 ms ile oled her türlü çok daha önde renk ve tepki olarak mükemmel bir teknoloji kesinlikle bu fiyatlara oledin sunmuş olduğu performans akıcılık çok daha iyi

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hocam TN panel bir monitör bu, oyun dışında alınmaz zaten. benim demek istediğim şey oyunda öne geçiricek bir şey olucağını düşünmüyorum ben 540hz in
Oluyor işte. Siz bulanık görürken adamlar sizi cam gibi görüyor ne yaparsanız yapın. Hareket bulanıklığını bilmiyorsunuz. 540Hz'in sadece ms'lerden ibaret olduğunu sanıyorsunuz ve monitörün de tek özelliği 540Hz sanıyorsunuz.
360 hz kullandım 0.5 ms benq ve ailenware. 240 hz oled 0.003 ms ile oled her türlü çok daha önde renk ve tepki olarak mükemmel bir teknoloji kesinlikle bu fiyatlara oledin sunmuş olduğu performans akıcılık çok daha iyi
Yanlış. Strobe modu ile 360Hz OLED'lerden daha iyi oyun performansı var. Ama tabii görüntü kalitesi yaklaşamaz.

Merak edenler şu videoyu izleyebilir. Uzun bir mesele olduğu için anlatmakla uğraşmak istemiyorum:

Gurkanpiro

80+ Platinum
Oluyor işte. Siz bulanık görürken adamlar sizi cam gibi görüyor ne yaparsanız yapın. Hareket bulanıklığını bilmiyorsunuz. 540Hz'in sadece ms'lerden ibaret olduğunu sanıyorsunuz ve monitörün de tek özelliği 540Hz sanıyorsunuz.

Yanlış. Strobe modu ile 360Hz OLED'lerden daha iyi oyun performansı var. Ama tabii görüntü kalitesi yaklaşamaz.

Merak edenler şu videoyu izleyebilir. Uzun bir mesele olduğu için anlatmakla uğraşmak istemiyorum:
esporcular bakmazkı oyununu oynar gecer

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Yusuf Karayer

Bir kere monitörde koskoca Dyac+ plus var.

Top Bottom