Neler Yeni

14k-15k Bütçe Sistem Toplama

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Bayram
Merhaba arkadaşlar.14k bütçem ile sistem toplamak istiyorum fakat istediğim birkaç şey var. Bunlardan birisi arkadaşlarla makara yaparak çok uzun süreler oyun oynama alışkanlığım var (20 saat sürdüğü oluyor.) ve bu olayı yayın esnasında yapma gibi bir şey düşünüyorum. O yüzden sistemin o doğrultuda beni mahcup etmemesini istiyorum. Ayrıca sistemin önümüzdeki senelerde de çıkacak oyunlarda beni taşımasını istiyorum. İleride mümkün olacak parça değişimlerinde de uyumlu olmasını ve yetersizlik gibi sorunlara yol açmamasını istiyorum. Biliyorum çok şey istiyorum fakat almışken uzun vadede olayın hallolmasını arzu ediyorum. Ayrıca sistemin teknik veya programlaması olsun engin bir bilgiye de sahip değilim. Cahiliyetim mecburen bu parçaları toplatıp,programlaması yapılmış bir şekilde elime geçmesine ve tabii ki fazladan para vermeme yol açıyor. O yüzden yaptıracağım şirketin güven vermesi önemli.Aldıktan sonra çıkacak problemlerde benimle ilgilenmesini isterim. Önceden de bu şekilde toplatmadığım için güven gerçekten problem oluyor ve anlayışınız için teşekkür ediyorum. CS'den bir abi inventusu önerdi bana.Orda unlost x v3'ü gördüm ve buna eklemeler yaptım.Sistemin orda yapılınca pahalı olduğunun da farkındayım.Fakat güven konusunda son zamanlarda birkaç sorun çıkarsalarda genel olarak iyi olduklarını gördüm. Fotoğrafı hemen altta paylaşacağım. Bunu yalnızca ordaki seçeneklere göre hazırladım. Daha iyi seçeneklerimin olduğunu diğer bütün konuları okuyarak gördüm fakat ayrı ayrı alıp birleştirmem gerçekten zor. Boşuna zarar vermek istemiyorum yapacağım sisteme. Yapacağınız yardımlar için çok teşekkür ediyorum. Herkese iyi günler dilerim.

Ekler

• 1.png
    1.png
    90 KB · Hit: 99

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Merhaba arkadaşlar.14k bütçem ile sistem toplamak istiyorum fakat istediğim birkaç şey var. Bunlardan birisi arkadaşlarla makara yaparak çok uzun süreler oyun oynama alışkanlığım var (20 saat sürdüğü oluyor.) ve bu olayı yayın esnasında yapma gibi bir şey düşünüyorum. O yüzden sistemin o doğrultuda beni mahcup etmemesini istiyorum. Ayrıca sistemin önümüzdeki senelerde de çıkacak oyunlarda beni taşımasını istiyorum. İleride mümkün olacak parça değişimlerinde de uyumlu olmasını ve yetersizlik gibi sorunlara yol açmamasını istiyorum. Biliyorum çok şey istiyorum fakat almışken uzun vadede olayın hallolmasını arzu ediyorum. Ayrıca sistemin teknik veya programlaması olsun engin bir bilgiye de sahip değilim. Cahiliyetim mecburen bu parçaları toplatıp,programlaması yapılmış bir şekilde elime geçmesine ve tabii ki fazladan para vermeme yol açıyor. O yüzden yaptıracağım şirketin güven vermesi önemli.Aldıktan sonra çıkacak problemlerde benimle ilgilenmesini isterim. Önceden de bu şekilde toplatmadığım için güven gerçekten problem oluyor ve anlayışınız için teşekkür ediyorum. CS'den bir abi inventusu önerdi bana.Orda unlost x v3'ü gördüm ve buna eklemeler yaptım.Sistemin orda yapılınca pahalı olduğunun da farkındayım.Fakat güven konusunda son zamanlarda birkaç sorun çıkarsalarda genel olarak iyi olduklarını gördüm. Fotoğrafı hemen altta paylaşacağım. Bunu yalnızca ordaki seçeneklere göre hazırladım. Daha iyi seçeneklerimin olduğunu diğer bütün konuları okuyarak gördüm fakat ayrı ayrı alıp birleştirmem gerçekten zor. Boşuna zarar vermek istemiyorum yapacağım sisteme. Yapacağınız yardımlar için çok teşekkür ediyorum. Herkese iyi günler dilerim.
Çok pahalı 2080superli toplanır

Şu şekilde özelleştir
Toshiba OCZ RC500 500GB NVMe M.2 SSD Disk

AMD Ryzen 9 3900X Soket AM4 İşlemci

Asus Tuf Gaming X570-Plus Soket AM4 DDR4 ATX Gaming Anakart

Sistem 2080superli

+ 3900xli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Attığım 14.185 ediyor işlemci soğutucusu da alabilirsin kalan paraya.

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami
Hangi monitörü kullanıyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi monitörü kullanıyorsunuz?
Acer KG251QDbmiipx 25" 240Hz 1ms almayı düşünüyorum.

Çok pahalı 2080superli toplanır

Şu şekilde özelleştir
Toshiba OCZ RC500 500GB NVMe M.2 SSD Disk

AMD Ryzen 9 3900X Soket AM4 İşlemci

Asus Tuf Gaming X570-Plus Soket AM4 DDR4 ATX Gaming Anakart

Sistem 2080superli

+ 3900xli.

Attığım 14.185 ediyor işlemci soğutucusu da alabilirsin kalan paraya.

Dediğinizi yaptım. Orda soğutucu seçeneği bulamadım bunu onlarla konuşmam gerekiyor galiba. Birde bu değişiklikleri yaptıktan sonra psu yeterli olacak mı?

Hangi site bu acaba inventus mu ?

https://www.incehesap.com/geforce-r...00-16gb-480gb-gaming-bilgisayar-fiyati-45608/

bu sisteme RAM ekleyip alabilirsin yayın açacaksan ikinci monitör almak içinde paran olur
Evet site inventus. Ve öneri için teşekkürler.Arkadaşın söylediği üstüne eklemelerle güzel bir şey olabilir.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Acer KG251QDbmiipx 25" 240Hz 1ms almayı düşünüyorum.

Dediğinizi yaptım. Orda soğutucu seçeneği bulamadım bunu onlarla konuşmam gerekiyor galiba. Birde bu değişiklikleri yaptıktan sonra PSU yeterli olacak mı?

Evet site inventus. Ve öneri için teşekkürler.Arkadaşın söylediği üstüne eklemelerle güzel bir şey olabilir.
Soğutucuyu alıp montajını yapabilirsin çok basit

stbs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
samet
AMD Ryzen 7 3800X 3.9 Ghz 8 Çekirdek 36MB AM4 7nm İşlemci
Gigabyte X570 UD 4000mhz(OC) RGB M.2 AM4 ATX Anakart
XPG 16GB(2x8) Spectrix D80 3200mhz CL16 DDR4 Ram (AX4U320038G16A-DR80)
Gigabyte GeForce RTX2080 Super Gaming OC 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
WD 1TB Blue 64MB 7200rpm (WD10EZEX) Harddisk
Samsung 500GB 970 Evo NVMe Okuma 3400MB-Yazma 2300MB M.2 SSD (MZ-V7E500BW)
MSI MPG Gungnir 100D Tempered Glass USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa
FSP 750W Hydro G Pro 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı
CoolerMaster MasterLiquid 240 mm Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
ek olarak fan da alabilirsin.

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami
O İncehesap sistemindeki psu'lar daha çok orta sistemler için. Tavsiye etmem. Zaten ekran kartını yüksek tutup, diğer her şeyi kısmışlar. İnventus sistemi daha mantıklı. Alternatif olarak Sinerji'den topladım.

sin36.png

sin37.png

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Unlost alan bir arkadaş çok pişman.
3800x.
X570 GAMING X.
16GB 3200 MHZ 8X2 RAM.
RTX 2080S(Gıgabyte gamıngç)
XPG SX8200 PRO 512GB.
1TB HDD.
Kasa konusunda pek bilgim yok bu bütçede.

O İncehesap sistemindeki PSU'lar daha çok orta sistemler için. Tavsiye etmem. Zaten ekran kartını yüksek tutup, diğer her şeyi kısmışlar. İnventus sistemi daha mantıklı. Alternatif olarak Sinerji'den topladım.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
1.sisteme katılıyorum.Az fark var 800x yapması daha iyi olur.

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami
İncehesap sisteminde fsp hydro PSU kullanılmış hayet de kaliteli bir PSU.
Kaliteli olan Hydro G ve Pro modelleri. Normal Hydro modelinde korumalar az ve kapasitörler Japon değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Bayram
O İncehesap sistemindeki PSU'lar daha çok orta sistemler için. Tavsiye etmem. Zaten ekran kartını yüksek tutup, diğer her şeyi kısmışlar. İnventus sistemi daha mantıklı. Alternatif olarak Sinerji'den topladım.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

1. sistemi beğendim. Gerçekten iyi görünüyor ama şu tray olayını anlamadım. Fansız felan yazıyor internette. Soğutucu ile 16k olur galiba.

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,663