14k bütçe kulaklık önerisi

Reaksiyon skoru
79
Sony WH-1000XM5 almayı düşündüm. Deri pedleri hem terletebilir hem de soyunma durumu var. Sonradan JBL Tour Pro 3'e baktım ama bunu da inceleyen, videosunu çeken kimse yok. Sennheiser düşünmüyorum, tek kulakta bozulma durumları oluyormuş. Sizin öneriniz var mı? Bütçe 14K. Max 15'e çıkarım. Bu iki kulaklık arasından hangisi alınır dicem, herkes sony dicek ama kulaküstü kulaklıkların deri pedi soyulma işi gözümü korkutuyor. Sizin öneriniz nedir? Hangisi alınır? Öneriniz nedir?

Sony WH-1000XM5 almayı düşündüm. Deri pedleri hem terletebilir hem de soyunma durumu var. Sonradan JBL Tour Pro 3'e baktım ama bunu da inceleyen, videosunu çeken kimse yok. Sennheiser düşünmüyorum, tek kulakta bozulma durumları oluyormuş. Sizin öneriniz var mı? Bütçe 14K. Max 15'e çıkarım. Bu iki kulaklık arasından hangisi alınır dicem, herkes sony dicek ama kulaküstü kulaklıkların deri pedi soyulma işi gözümü korkutuyor. Sizin öneriniz nedir? Hangisi alınır? Öneriniz nedir?
Hocam oyuncu kulaklığı mı almak istiyorsunuz günlük kullanım için mi

Hocam kesinlikle sony alın bence

Hocam deri soyulma durumuna çözüm varmı? Ben dışarıda da kullanıcam kulaklığı da yırtık dökük dursun istemem.
Hocam bu fiyat bandında bir kulaklıkta bu sorunu yaşayacağınızı düşünmüyorum fakat ilerleyen yıllarda yaşarsanız da şu ürünü alabilirsiniz.
1755268853955.webp

Benim kullandığım modelde pedler değişiyor xm5 te de değişebileceğini düşünüyorum zaten hemen öyle deri soyulmasıda olmaz
Hocam bu fiyat bandında bir kulaklıkta bu sorunu yaşayacağınızı düşünmüyorum fakat ilerleyen yıllarda yaşarsanız da şu ürünü alabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Hocam fazla terleme yapar mı? Hiç kulaküstü kullanmadımda. Çok öneriliyor sony. Muhtemelen xm5'te karar kılıcam gibi.

Hocam fazla terleme yapar mı? Hiç kulaküstü kullanmadımda. Çok öneriliyor sony. Muhtemelen xm5'te karar kılıcam gibi.
Hocam benim gibi Antalya'da yaşıyorsan dünyanın en havadar kulaklığını al yine terleme yapar. O biraz coğrafi konumunla da ilgili bir şey ama özellikle terleme yapıyor-dökülüyor gibisinden bir şikayet dikkatimi çekmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,457
Üyeler
183,839
Son üye
loa Loa
Geri