Öneri Beyaz Kablosuz kulaklık önerisi

HouSH

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,653
Merhabalar ,

Beyaz renk kablosuz kulaklık arıyorum ama kararsız kaldım . Şuan iki tanesini seçtim . hangisi alınır veya sizin önerileriniz nedir ?
bütçe ise en fazla 7k
3-4k yada önerebilirsiniz. güzelse neden olmasın .

Kullanım amacı genel olarak oyun
rahatve konforlu olması (corsair biraz konforsuzmuş.pedleri deri ama değiştirilebilirmiş.)
güzel bir mic olursa iyi olur .
oyun oynayacağım için tepki süresinin az olması
görünüşü de iyi olursa tadından yenmez :D

Virtuoso kullanıyorum Trendyol dan pad aldim 200tl ye onunla kullanıyorum daha rahat. Ses kalitesi olarak virtuoso direk daha iyi. Tepkime sureleri arasinda fark yok zaten. Csgo valo gibi oyunlarda fark hissetmezsiniz çünkü sesleri basit oyunlar. R6 ya da pubg gibi oyunlarda tiz den dolayi razer farkini hissettirir biraz. Ama muzik kalktesi bas olarak corsair direk farkini koyuyor. Bu razer kulaklık icin ya abdullah ya da pchocasi video film izlerken seslerin tatmin etmedigini yapay geldigini soylemisti. Oyun icin uretilmis kulaklik muzik film vs de extra kalite bekleme ama oyunda saglam kulaklik. Virtuoso da takilacagin tek sey konfor olur geri kalan hersey fazlasiyla tatmin eder

Virtuoso kullanıyorum Trendyol dan pad aldim 200tl ye onunla kullanıyorum daha rahat. Ses kalitesi olarak virtuoso direk daha iyi. Tepkime sureleri arasinda fark yok zaten. Csgo valo gibi oyunlarda fark hissetmezsiniz çünkü sesleri basit oyunlar. R6 ya da PUBG gibi oyunlarda tiz den dolayi razer farkini hissettirir biraz. Ama muzik kalktesi bas olarak corsair direk farkini koyuyor. Bu razer kulaklık icin ya abdullah ya da pchocasi video film izlerken seslerin tatmin etmedigini yapay geldigini soylemisti. Oyun icin uretilmis kulaklik muzik film vs de extra kalite bekleme ama oyunda saglam kulaklik. Virtuoso da takilacagin tek sey konfor olur geri kalan hersey fazlasiyla tatmin eder
bende corsair düşünüyodum . incelemelerini izledim . pedleri deri olduğu için konforsuzmuş .
kullanırken ağırlığı nasıl ?
ve pedlerin değişimi kolay mı ?

bende corsair düşünüyodum . incelemelerini izledim . pedleri deri olduğu için konforsuzmuş .
Pedleri sadece yazin terletiyor onun dışında pedlerin konforunda sıkıntı yok. Kulakligin kafa bandi rahatsiz ediyor ilk basta ama suan o konuda sıkıntım yok benim. Genel olarak oyuncu kulakliklarina gore biraz daha agir. Gramini hatirlamiyorum ama dolu dolu kulaklik diyebilirim. Mikrofonu cok kaliteli razerin 2023 modelinin de cok kaliteli(yazilimsal olarak) imkaniniz varsa bi tane teknoloji magazasina gidip kulakligi deneyin kafanizda nasil olacak diye10-15dk bekleme sansiniz olursa bekleyin daha saglikli olur. Kalite olarak memnun kalirsiniz

Pedleri sadece yazin terletiyor onun dışında pedlerin konforunda sıkıntı yok. Kulakligin kafa bandi rahatsiz ediyor ilk basta ama suan o konuda sıkıntım yok benim. Genel olarak oyuncu kulakliklarina gore biraz daha agir. Gramini hatirlamiyorum ama dolu dolu kulaklik diyebilirim. Mikrofonu cok kaliteli razerin 2023 modelinin de cok kaliteli(yazilimsal olarak) imkaniniz varsa bi tane teknoloji magazasina gidip kulakligi deneyin kafanizda nasil olacak diye10-15dk bekleme sansiniz olursa bekleyin daha saglikli olur. Kalite olarak memnun kalirsiniz
yardımın için teşekkürler . bizim burada satan yer varsa bir bakayım .

Void elite. Sesi iyi mikrofonu iyi. Dışarda kullanmayacaksanız alınır. Pedleri deri değil. 3 bin tl için en iyi seçenek void elite.

Geri