14t pro 512gb modelinde normalinin çok altında olan 34.000₺ gibi bir fiyat var. Bu fiyata bundan daha iyi bir telefon var mı? 2. el olarak sadece iphone önerisi alırım.
12t pro var bende çıkıyor
Her dosyalara girmeme çıkıyor
Kendi kendine uygulama indiriyor
İşletim sistemi de verimsiz
Ekran kalitesinde de samsung der susarım
12t pro var bende çıkıyor
Her dosyalara girmeme çıkıyor
Kendi kendine uygulama indiriyor
İşletim sistemi de verimsiz
Ekran kalitesinde de samsung der susarım
bencesi olsa size sormadım. ayrıca dimensity 9300+ gen3 ten daha iyi. kamerasından da çok bir beklentim yok şuan a25 ile bile idare ediyorum. aradaki fiyat farkına da bakarsam benim için xiaomi daha mantıklı oluyor.
What is the difference between Mediatek Dimensity 9300 Plus and Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3? Find out which is better and their overall performance in the mobile chipset ranking.
bencesi olsa size sormadım. ayrıca dimensity 9300+ gen3 ten daha iyi. kamerasından da çok bir beklentim yok şuan a25 ile bile idare ediyorum. aradaki fiyat farkına da bakarsam benim için xiaomi daha mantıklı oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
samsung düşünürüm ama exynosu para verseler kullanmam. suankinde (a25) o kadar kasma donma varki bir daha asla dedirtti.
What is the difference between Mediatek Dimensity 9300 Plus and Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3? Find out which is better and their overall performance in the mobile chipset ranking.
Hocam Xiaomi kendi arayüzüne reklam koyan, yıllardır berbat olan işletim sistemini dünyanın en büyük 3. telefon üreticisi olmasına rağmen hala duzeltmemis rezil bir firma benim gözümde. İsterlerse 8 Gen Elite'den güçlü işlemci koysunlar "Xiaomi" der geçerim. Üst segmentte Xiaomi dışı her markayı bir dusunurum ama Xiaomi uzak dursun benden. Honor Magic 6 Pro mesela harika bir cihazdır. Kayıt olmuyor ama bildiğim kadarı ile. Kayıtlı bir S24U size tavsiyem olacaktır. Yani şu an YD piyasasında en mantıklı cihazlardan biri
Mesaj otomatik birleştirildi:
samsung düşünürüm ama exynosu para verseler kullanmam. suankinde (a25) o kadar kasma donma varki bir daha asla dedirtti.
Bende takıntılılık var ama eskiden kullandığım için memnunum. xiaomi mi note 10 lite vardı 2020de çıktığı gibi almıştım canavar gibi şuan bu 2025 te çıkan a25i tokat manyağı yapar yani. ekranı kırıldı edge ekran olduğu içinde normal erkan fiyatının 3 katıydi yaptiramadik kaldı. 4 yıl boyunca hiç sorun yaşamadım ne miui ile ne reklamları ile ne kasma donma hiçbiri yoktu. olabildiğince objektif bakıp server kayıt ve diğer durumları da ele alarak bir tercih yapacağım. tekrar teşekkürler.