Neler Yeni

14T pro'dan daha mantıklı bir cihaz var mı?

NightWish2434

80+ Silver
14t pro 512gb modelinde normalinin çok altında olan 34.000₺ gibi bir fiyat var. Bu fiyata bundan daha iyi bir telefon var mı? 2. el olarak sadece iphone önerisi alırım.

Shix2x

80+ Bronze
12t pro var bende çıkıyor
Her dosyalara girmeme çıkıyor
Kendi kendine uygulama indiriyor
İşletim sistemi de verimsiz
Ekran kalitesinde de samsung der susarım
Bana çıkmıyor.
En kotu daha stabil çalışması için custom rom kurarsin

NightWish2434

80+ Silver
S24fe
Xiaomi reklamdan geçilmiyor
Yada honor 200 pro
reklamdan geçilmiyor derken
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sence kardeşim?

Yani 14T Pro hızlı şarj dışı hiçbir konuda puan alamaz S24 Ultra'dan. Hatta S23 Ultra bile 14T Pro yerine tercihim olur.
bencesi olsa size sormadım. ayrıca dimensity 9300+ gen3 ten daha iyi. kamerasından da çok bir beklentim yok şuan a25 ile bile idare ediyorum. aradaki fiyat farkına da bakarsam benim için xiaomi daha mantıklı oluyor.

Samsung da hiçbir dert yok
Direk istediğin herseyi sorunsuz veriyor 2400e işlemciye boru değil 1.7m antutu var
samsung düşünürüm ama exynosu para verseler kullanmam. suankinde (a25) o kadar kasma donma varki bir daha asla dedirtti.

@DR. BİYOLOJİ

Son düzenleme:

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,131
İsim
kilan embappe

bencesi olsa size sormadım. ayrıca dimensity 9300+ gen3 ten daha iyi. kamerasından da çok bir beklentim yok şuan a25 ile bile idare ediyorum. aradaki fiyat farkına da bakarsam benim için xiaomi daha mantıklı oluyor.

samsung düşünürüm ama exynosu para verseler kullanmam. suankinde (a25) o kadar kasma donma varki bir daha asla dedirtti.

@DR. BİYOLOJİ
Hocam Xiaomi kendi arayüzüne reklam koyan, yıllardır berbat olan işletim sistemini dünyanın en büyük 3. telefon üreticisi olmasına rağmen hala duzeltmemis rezil bir firma benim gözümde. İsterlerse 8 Gen Elite'den güçlü işlemci koysunlar "Xiaomi" der geçerim. Üst segmentte Xiaomi dışı her markayı bir dusunurum ama Xiaomi uzak dursun benden. Honor Magic 6 Pro mesela harika bir cihazdır. Kayıt olmuyor ama bildiğim kadarı ile. Kayıtlı bir S24U size tavsiyem olacaktır. Yani şu an YD piyasasında en mantıklı cihazlardan biri

@DR. BİYOLOJİ
Kral S25 exynos kullanmıyor ki?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,852
İsim
Oğuz
13T pro almak daha mantıklı gibi. İşlemci dışında aralarında neredeyse fark yok. İşlemci de yine çok bir şey değiştirmeyecek.

Hocam Xiaomi kendi arayüzüne reklam koyan
Kapatılabiliyor bu

NightWish2434

80+ Silver
Xiaomi kendi arayüzüne reklam koyan
dosyalar programında var bende onu kullanmıyorum xiaomi kullandığım zamanlar zarchriver gibi daha pratik uygulamalar var.
yıllardır berbat olan işletim sistemini
hyperos sorunsuz çalışıyor diye biliyorum.
daha önce hiç kullanmadım. xiaomiye elim yatkın.
Kayıtlı bir S24U size tavsiyem olacaktır. Yani şu an YD piyasasında en mantıklı cihazlardan biri
değerli öneriniz için teşekkür ederim fiyatlarını ve özelliklerini daha detaylı araştırıp seçeceğim.
a25

13T pro almak daha mantıklı gibi. İşlemci dışında aralarında neredeyse fark yok. İşlemci de yine çok bir şey değiştirmeyecek.
leicanin summilox lensi sadece 14t proda var. ayrıca işlemcisine çok önem veriyorum.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,131
İsim
kilan embappe
dosyalar programında var bende onu kullanmıyorum xiaomi kullandığım zamanlar zarchriver gibi daha pratik uygulamalar var.

hyperos sorunsuz çalışıyor diye biliyorum.

daha önce hiç kullanmadım. xiaomiye elim yatkın.

değerli öneriniz için teşekkür ederim fiyatlarını ve özelliklerini daha detaylı araştırıp seçeceğim.

a25

leicanin summilox lensi sadece 14t proda var. ayrıca işlemcisine çok önem veriyorum.
HyperOS = MIUI kanka. Hiçbir farkı yok, sen 14T Pro almaya bence kendini ikna etmişsin ama neyse ☺️

NightWish2434

80+ Silver
HyperOS = MIUI kanka. Hiçbir farkı yok, sen 14T Pro almaya bence kendini ikna etmişsin ama neyse ☺️
Bende takıntılılık var ama eskiden kullandığım için memnunum. xiaomi mi note 10 lite vardı 2020de çıktığı gibi almıştım canavar gibi şuan bu 2025 te çıkan a25i tokat manyağı yapar yani. ekranı kırıldı edge ekran olduğu içinde normal erkan fiyatının 3 katıydi yaptiramadik kaldı. 4 yıl boyunca hiç sorun yaşamadım ne miui ile ne reklamları ile ne kasma donma hiçbiri yoktu. olabildiğince objektif bakıp server kayıt ve diğer durumları da ele alarak bir tercih yapacağım. tekrar teşekkürler.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,597
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
14t pro da server kayıt var arkadaşlar.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,597
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
alırsam bu yıl ve seneye full devletin verdiği haktan kullanicam sonra kayıt yaptiricam
Mantıklı. Kayıt yaptıracağın zaman IMEI numarasını sen ver. Güvenilir telefoncu bulamazsan ben yardımcı olurum

Top Bottom