Neler Yeni

15.000-20.000 arası telefon önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umutcan Arabacı
Bütçe
17000
Merhaba, telefonum kırıldığı için yeni bir tane almayı düşünüyordum. Aklımda A55 vardı ama çok önerilmediğini gördüm. S21 FE 2. nesil (Snapdragon) öneriyorlardı ama eski olduğu için pek içime sinmedi. Hangi cihazları önerirsiniz?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,542
İsim
uwu
poco x7 pro yada x6pro

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,032
İsim
kilan embappe
Anladığım kadarı ile oyun falan oynamiyorsunuz. Günde bir kere şarja takacak zamanı bulabilirseniz ve ya çok kullanmayacaksanız S22 fiyatına göre çok premium ve kaliteli. Ama oyun oynarsanız zaten kötü olan batarya performansı berbat olur ve 8 gen 1 çok ısınıyor, fan lazım.

A55 dengeli güzel bir cihaz ama Dolby atmos, HDR destekleri gibi şu an hemen hemen her cihazda olan basit ekran özelliklerinden mahrum bırakılmış. Samsung'un en iyi olduğu konu ekran, ve bu cihaz bu konuda zayıf. Premium bir cihaz değil plastik kasası var. Onun dışı dengeli bir cihaz. Tercih edilebilir.

S21 FE seçeneği ise daha büyük ekranlı, daha başarılı bataryalı yine oyunda ısınan bir cihaz. Ve görece eski. Maksimum 2 bence 3 yıl güncelleme alacak.

Seçim sizin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Buğra Aykaç
Oyun oynamayacaksanız Honor 200 alabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umutcan Arabacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladığım kadarı ile oyun falan oynamiyorsunuz. Günde bir kere şarja takacak zamanı bulabilirseniz ve ya çok kullanmayacaksanız S22 fiyatına göre çok premium ve kaliteli. Ama oyun oynarsanız zaten kötü olan batarya performansı berbat olur ve 8 gen 1 çok ısınıyor, fan lazım.

A55 dengeli güzel bir cihaz ama Dolby atmos, HDR destekleri gibi şu an hemen hemen her cihazda olan basit ekran özelliklerinden mahrum bırakılmış. Samsung'un en iyi olduğu konu ekran, ve bu cihaz bu konuda zayıf. Premium bir cihaz değil plastik kasası var. Onun dışı dengeli bir cihaz. Tercih edilebilir.

S21 FE seçeneği ise daha büyük ekranlı, daha başarılı bataryalı yine oyunda ısınan bir cihaz. Ve görece eski. Maksimum 2 bence 3 yıl güncelleme alacak.

Seçim sizin.
Hocam, oyun oynamayacağım, ağırlıklı olarak günlük kullanım için cihaz arıyorum. Uzun süre güncelleme desteği önemli benim için. bu yüzden s24 almayı planlıyordum fakat bütçe ayarlayamadan telefon bozulunca olmadı. Şarj olarak da gün boyu geçirsin yeterli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Buğra Aykaç
Hocam, oyun oynamayacağım, ağırlıklı olarak günlük kullanım için cihaz arıyorum. Uzun süre güncelleme desteği önemli benim için. bu yüzden s24 almayı planlıyordum fakat bütçe ayarlayamadan telefon bozulunca olmadı. Şarj olarak da gün boyu geçirsin yeterli.
Samsung A55 mantıklı bir seçim olacaktır. Tam 4 yıl güncelleme alacak kendisi

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,032
İsim
kilan embappe
Şarj olarak günü çıkaracak tek cihaz A55. Uzun süre guncelleme de A55'te var. A55 en uygun cihaz ama A56 geliyor bekleme ihtimalinin varsa bekleyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umutcan Arabacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung A55 mantıklı bir seçim olacaktır. Tam 4 yıl güncelleme alacak kendisi
İlk tercihim oydu zaten ama sadece kağıt üzerinde iyi olduğunu söylemişleri. Büyük ihtimal A55 alacağım.
Şarj olarak günü çıkaracak tek cihaz A55. Uzun süre guncelleme de A55'te var. A55 en uygun cihaz ama A56 geliyor bekleme ihtimalinin varsa bekleyin.
A56 martta çıkacakmış olmaz gibi o.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,032
İsim
kilan embappe
İlk tercihim oydu zaten ama sadece kağıt üzerinde iyi olduğunu söylemişleri. Büyük ihtimal A55 alacağım.

A56 martta çıkacakmış olmaz gibi o.
Şubat olması lazım hocam ama bilemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,137
Üyeler
164,967
Son üye
baki6307
Top Bottom