Neler Yeni

15.000 25.000 TL arası tablet önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emirhan
Ben ders çalışmak, dizi film izlemek arada da oyun oynamak için tablet arıyorum. Samsung telefon kullanıyorum memnunumda ama Samsung'un tabletleri büyütülmüş telefon deneyimi veriyor diyorlar benim de kafam karıştı IPad'ler çok fazla iPad 10 iPad Air 5 iPad Air M.2 var. Bir de alışabilir miyim? Hiç Apple'da kullanmadım ondanda emin değilim. Aslında Tab S9 FE Plus alacaktım ama işlemcisi düşük bir şey almak istemedim eskiden işlemcisi düşük telefon kullanmıştım çektiğim sorunları tablettede çekmek istemedim ama Tab S9'unda ekranı küçük geldi. En mantıklısı hangisiyse onu almak istiyoum. Bütçem 15.000 ile 25.000 arasında bu fiyatın üstüne çok da çıkamam gibi. Büyük ekran çok iyi olur benim için ne kadar büyükse o kadar iyi hem video hem not tutarken işe yarayacağını düşünüyorum. YKS'ye çalışırken tablet almak normal test almaktan daha mantıklı geldi hem üniversitede kullanmak için uzun ömürlü tablet arıyorum ekranıda güzel olursa iyi olur ders dışında dizi izlemek için.

Jill Valentine

80+ Bronze
Bence en mantıklısı tab s9. İşlemcisi aşırı iyi. Ekranın küçük geleceğini sanmıyorum.

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Gökhan
Bence en mantıklısı tab s9. İşlemcisi aşırı iyi. Ekranın küçük geleceğini sanmıyorum.
tek uygulamada okey de multitasking yapacaksan küçük kalıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende tab s9u var merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
spen nasıl ? Tableti ne için kullanıyorsun günde kaç saat kullanıyorsun buna göre pili nasıl ? ekranı nasıl renkler tablet ile ders çalışıyorsan verimli mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,382
Üyeler
168,777
Son üye
demiroz
Top Bottom