İpad mi almalıyım Samsung tablet mi?

Dünde konu açmıştım ama iyice kafam karıştı. Bilgisayar müh okuyorum 2. Sınıfa geçtim not almak ve film izlemek için kullanacağım. Uzun ömürlü olsun isterim. Ekosistem çok önemli olur mu bilmem ama telefonum iPhone. Bende tablet olarak s9, iPad ve s10fe+ modelleri arasında kaldım. Açıkçası iPad uygulamalar ve kalem olarak çok pahalı geldi öğrenci indirimleri vs dediler ama iPad Air ler indirimde en düşük 27 k dan başlıyor diye gördüm benim bütçem 20k çok zorlarsam 25k olur. Bu yüzden kafam karıştı tekrar yazmak istedim tab s9 mu s10fe+ mi yoksa iPad mi?
Düşük bütçede S10 FE alsan 14 bine işini görür ama Apple alırsan her anlamda artısını görürsün ekosistem olsun uzun ömür olsun birçok artısı var. 27K ya öğrenci indirimiyle iPad Air + Apple Pencil Pro (veya AirPods 4) alabiliyorsun mesela çok zorlamaz dersen iyi fırsat.

Hatta 14 bine iPad A16 da alabilirsin o da Air kadar iyi olmasa da güzel cihaz.

Düşük bütçede S10 FE alsan 14 bine işini görür ama Apple alırsan her anlamda artısını görürsün ekosistem olsun uzun ömür olsun birçok artısı var. 27K ya öğrenci indirimiyle iPad Air + Apple Pencil Pro (veya AirPods 4) alabiliyorsun mesela çok zorlamaz dersen iyi fırsat.

Hatta 14 bine iPad A16 da alabilirsin o da Air kadar iyi olmasa da güzel cihaz.
İpad A16 donanımsal olarak s9+ yada s10+ dan düşük kalıyor tercihimi s9+ yada s10+ dan yana kullanacağım galiba ekosistemi göz ardı edeceğim maalesef

İpad A16 donanımsal olarak s9+ yada s10+ dan düşük kalıyor tercihimi s9+ yada s10+ dan yana kullanacağım galiba ekosistemi göz ardı edeceğim maalesef
Her şey fiyatına göre, iPad A16 parasına S10 FE var onun işlemcisi daha zayıf, Tab S10+ alabiliyorsan da o fiyat bandına iPad Air alırsın zaten aynı fiyatlara Samsung almaya gerek yok.

Donanımı sallayın iPad A16 alın derim devasa fark yok arada ekosistem işini çok kolaylaştıracak emin ol

Geri