Mütevazi bir kasa diyebilirim.Toz filtreli soğutması güzel rahatça 360mm sıvı soğutma takabileceğim kasa önerir misin
Mütevazi bir kasa diyebilirim.
Zoko Amiral Zoko Amiral Dk431 4x12cm Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-atx Bilgisayar Kasası - idefix
Zoko Amiral Zoko Amiral Dk431 4x12cm Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-atx Bilgisayar Kasası ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Full Tower Bilgisayar Kasası ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Fiyatı pahalı 850w psu var ama 3.0 yani değmez bu fiyata.Corsair iCUE 4000D RGB AIRFLOW 850W 80+ GOLD ATX 3.0 Tempered Glass Siyah ATX Mid Tower Kasa - idefix
Corsair iCUE 4000D RGB AIRFLOW 850W 80+ GOLD ATX 3.0 Tempered Glass Siyah ATX Mid Tower Kasa ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Mid Tower Bilgisayar Kasası ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Bu nasıl sence hocam
6.800e de buldum da güncel versiyon 3.0 değil mi yaniFiyatı pahalı 850w psu var ama 3.0 yani değmez bu fiyata.
Bu kasayı kullanmıştım önceden de, fanlar üzerindeki toz filtresi vs çok iyiydi, psu da mı sorun var kasa da mı?6.800e de buldum da güncel versiyon 3.0 değil mi yani
b659 yeterli değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
B650
B650 tomahawk 7.700₺ hocam sizce aradaki farka değer mi yoksa bir sonraki nesilde işlemci ile mi upgrade öi edeyim"En fazla 15.000₺ bütçeye öneriniz ne olur?"
Bu bütçeye önerdiğim anakart çok iyi olur.
B650 tomahawk 7.700₺ hocam sizce aradaki farka değer mi yoksa bir sonraki nesilde işlemci ile mi upgrade öi edeyim
Hocam gerek varsa alırım x870 ama öyle bir ekstrası olmayacaksa uyguna tomahawk alayım7K bütçeye B650 Tomahawk güzel seçim olur hocam, konuyu açarken 15K dediğin için X870 önerdim.
Hocam gerek varsa alırım x870 ama öyle bir ekstrası olmayacaksa uyguna tomahawk alayım