Sistem valorant cs için güzel karta her gelen güncellemede gelişiyor bir şans verilebilir.Dostlar videodaki sistemi bazı özelleştirmeler ve monitör ekleyip satın aldım kargo sürecini bekliyorum sizce fiyat performans açısından iyi bir sistem olmuşmu ? Artıları eksileri neler ? Valorant CS 2 gibi oyunlarda 180-200 FPS üzerinde bir değer alırmıyım ?
monitör ölü piksel garantili ekran kartının soğutması opsiyonelDostlar videodaki sistemi bazı özelleştirmeler ve monitör ekleyip satın aldım kargo sürecini bekliyorum sizce fiyat performans açısından iyi bir sistem olmuşmu ? Artıları eksileri neler ? Valorant CS 2 gibi oyunlarda 180-200 FPS üzerinde bir değer alırmıyım ?
Bence biraz şansa bağlı bazı kişilerde varken bazılarında çıkmamış ki eğer bende böyle olursa site zaten garantisini vermiş hemen iade eder yenisini getirtirimmonitör ölü piksel garantili ekran kartının soğutması opsiyonel
Monitör dahil değil resimde göründüğü üzere özelleştirme yapıp satın aldım 19.400 TL tuttumonitör dahil 15k valla güzel fiyat.