Neler Yeni

15.000 TL Rtx 3070 ekran kartının yanına pc toplama (rtx 3070 var)

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Hocam ıps panel bide Allah Allah ya bide şu var biraz curved istiyorum fps oyunlarından çok dizi ve grafiği hoş oyunları oynayacağım için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasa 360 destekliyorsa neden 240mm sıvı soğutma istiyosunki 360 ile daha fazla soğutursun
Hocam bütçeden kısmak için hava akışı iyi bi kasa ve 240 da yeter dedim yani ne biliyim canım önerilere açığım sen bana güzel bi 360 lık öner hocam ayıpsın ya.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Rtx 3070 var bende bu bütçeye 2k monitörde dahil olmak üzere en uygun sistem ne olur.
Kendim karar verdiğim parçalar şöyle :
Ryzen 7 5800X
X570 tomahawk
TD500 Mesh
XPG CORE REACTOR 750W 80+ Gold
Crucial Ballistix 2X8 3000mhz cl15
Cooler Master masterliquid m240 sıvı soğutucu
Samsung 970 Evo 1TB

Arkadaşlar aklımdaki sistem bu geriye kalan bütçe 4.5k civarı ve aklıma monitör manasında hiç bir model gelmiyor. Sistemde beğenmediğiniz olmaz dediğiniz parça varsa veya bu parça güzel ama bu olursa daha iyi olur dediğiniz varsa yorumlarsanız sevinirim bide 4.5k monitör tabii ki en önemlisi şimdiden teşekkürler.

Daha öncede böyle bi konu açmıştım tekrar açtığım için yanlış anlaşılmasın lütfen aklımdaki parçalar değişti. Karamsarlığa girdim yine.
O soğutma yerine bunu öneririm.
ID-COOLING ZoomFlow 240X Snow 240mm PWM ARGB Sıvı Soğutucu Fiyat | Gelbura.com

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hocam rgb manyağı değilim ama o fiyata rgb olup onun kadar performans veren modeller yokmuydu ya
Hocam (genellikle) rgb siz fanlar daha fazla statik basınç üretir rog sıvı soğutmalara bakın en üst seviyelerine rgb fan görmezsiniz ama daha alt modellerde görürsünüz burdan çakmışsınızdır diye düşünüyorum fiyatına göre performansı uçuk asetek in 6.nesil son pompasını kullanıyor önerimi dikkate alın rgb siz fanlar daha performanslılar bu fiyatta rgb siz fan olması performans işareti yoksa 700tl lik soğutucuda bile rgb fan var niye koymasınlar adamlar rgb fanların çoğu görüntüden ibarettir sıvı soğutmalarda pompa ve fan değişir diğer her şey aynıdır

Son düzenleme:

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Hocam ıps panel bide Allah Allah ya bide şu var biraz curved istiyorum fps oyunlarından çok dizi ve grafiği hoş oyunları oynayacağım için.

Hocam bütçeden kısmak için hava akışı iyi bi kasa ve 240 da yeter dedim yani ne biliyim canım önerilere açığım sen bana güzel bi 360 lık öner hocam ayıpsın ya.
bu fiyata bence baya iyi bir soğutmaya sahip ama alınır mı tartışılır inceleme videolarına bakmanı tavsiye ederim

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Hocam (genellikle) rgb siz fanlar daha fazla statik basınç üretir rog sıvı soğutmalara bakın en üst seviyelerine rgb fan görmezsiniz ama daha alt modellerde görürsünüz burdan çakmışsınızdır diye düşünüyorum fiyatına göre performansı uçuk asetek in 6.nesil son pompasını kullanıyor önerimi dikkate alın rgb siz fanlar daha performanslılar bu fiyatta rgb siz fan olması performans işareti
Öneriniz aklımda hocam tamamdır.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,796
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

Fiyat olarak iyi olduğu için paylaştım
Tabi sen bilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,939
Üyeler
163,908