15.000TL televizyon önerisi

Bende mi alsam napsam samsunglara falan bol kese vermek istemiyorum yav
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TLC nasıl

Yada next tam olarak nasıl kaliteli mi üzer mi ?
İncelemesine baktım bence üzmez 12'sinde gelicek benim aldığım. Kurup bakıcaz bakalım ghostingi fazla diyorlar ama panel olarak daha çok renk sunuyormuş TCL led tv.

Elektrik faturalarını hiç düşünmüyormusunuz
Televizyon almayalım mı?

İncelemesine baktım bence üzmez 12'sinde gelicek benim aldığım. Kurup bakıcaz bakalım ghostingi fazla diyorlar ama panel olarak daha çok renk sunuyormuş TCL led tv.

Televizyon almayalım mı?
Evet 1920 yılında çıkan bir teknoloji bu artık gerek yok laptop yetiyor

Ayrıca saatte maksimum 31 kuruş yakıyor televizyon kWh birim fiyatı 1.85 küsür TL. Max güç tüketimi 155kWh (per 1000h)

Annem Müge Anlı'ya laptop'tan mı bakacak?
Evet youtube dan istediği zaman izleyebilir sabah 10'da ekran başında mesaiye başlaması gerekmez

Ayrıca saatte maksimum 31 kuruş yakıyor televizyon kWh birim fiyatı 1.85 küsür TL. Max güç tüketimi 155kWh (per 1000h)
Alakası yok hesabın çok yanlış. Adam 50 inchden büyük tvden bahsediyor

Evet youtube dan istediği zaman izleyebilir sabah 10'da ekran başında mesaiye başlaması gerekmez

Alakası yok hesabın çok yanlış. Adam 50 inchden büyük tvden bahsediyor
Dostum veriler ortada sen hesapla istersen. Benim hanemin vergi dahil elektrik birim fiyatı kilowat başına 2.20 lira cihaz max 155kwh yakıyor 1000 saatte.

65inch tv 150-200watt civarı elektrik harcar 100 watt harcamaz. 32 inch tv le olan 50-75 watt harcar. Yani arada 3 katı elektrik tüketimi fark olur yaklaşık
Tamam 155 watt diyelim, benim abone olduğum enerji firmasının kwh başına kullanım bedeli 2.2 lira. 155W 0.155kwh yapar 0.155*2.2 yaptığımızda 0.34 TL oluyor.

Tamam 155 watt diyelim, benim abone olduğum enerji firmasının kwh başına kullanım bedeli 2.2 lira. 155W 0.155kwh yapar 0.155*2.2 yaptığımızda 0.34 TL oluyor.
O 155 watt değeri maksimum tasarruf modu Tv de ayarları var. o ancak hava karanlıkken en kısık ayarlarda açarsın normal ışık açıke veya gündüz 200 wattdan aşağı harcamazsın. 2,2 TL ise vergileri falan da düşün. Yani 44 kuruş ve vergiler sen saatte harcarsın. 32 inch tV kullanan biri 3te birini harcar. Aylık fiyat farkını hesapla işte annen 10 daMüge Anlıyı açıyorsa gece 24:00 e kadar TV açık kalsa günde 14 saat. Ona göre hesap et küçük ve büyük Tv kullanmak arasındaki farkı

O 155 watt değeri maksimum tasarruf modu Tv de ayarları var. o ancak hava karanlıkken en kısık ayarlarda açarsın normal ışık açıke veya gündüz 200 wattdan aşağı harcamazsın. 2,2 TL ise vergileri falan da düşün. Yani 44 kuruş ve vergiler sen saatte harcarsın. 32 inch tV kullanan biri 3te birini harcar. Aylık fiyat farkını hesapla işte annen 10 daMüge Anlıyı açıyorsa gece 24:00 e kadar TV açık kalsa günde 14 saat. Ona göre hesap et küçük ve büyük Tv kullanmak arasındaki farkı
Reis vergilerle birlikte 2.2 lira zaten. e 200 olsun yine 44 kuruş yakıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,667
Üyeler
189,308
Son üye
tarıkbayraktarr
Geri