12k ya alacagin 55 inc tv nin markasina pek guvenicegini sanmiyorum 18k ya samsung var 16k ya lg onlara bakf/p olarak tv bakıyorum.Bütçe maks 15k fakat 12 klara bulursam daha iyi olur.50 veya 55 inç önerirseniz sevinirim
Ne dediysem yanlış anlamışsınız 50inç veya 55inç tvlere bakıyorum.Bütçe de maks 15k.12k ya alacagin 55 inc tv nin markasina pek guvenicegini sanmiyorum 18k ya samsung var 16k ya lg onlara bak
Tcl bende beğendim fakat ledmiş.Almışken qled almak istiyorum fakat bu bütçede de çok qled tv yok.Tcl tavsiye ederim 55" bütçenize uyar
ben dogru anladim sizi amma soylemek istedigim bu butceye 50-55 inc tv bulursunuz ama o kadarda bisey beklemeyin 3k ekleyin samsung alin en iyisini alin demek istedim. Tabi 13k ya falan tv alsaniz memnun kalirsinizNe dediysem yanlış anlamışsınız 50inç veya 55inç tvlere bakıyorum.Bütçe de maks 15k.
Bu tarzda.
Hangi tv den bahsediyorsunuzben dogru anladim sizi amma soylemek istedigim bu butceye 50-55 inc tv bulursunuz ama o kadarda bisey beklemeyin 3k ekleyin samsung alin en iyisini alin demek istedim. Tabi 13k ya falan tv alsaniz memnun kalirsiniz
13k ya tcl var istediginiz ozelliklerde ama o da ledHangi tv den bahsediyorsunuz
Samsungtan bahsettim.Hangi modelinden bahsediyorsunuz13k ya tcl var istediginiz ozelliklerde ama o da led
https://www.akakce.com/televizyon/e...ran-uydu-alicili-led-tv-fiyati,305463170.html 55 incSamsungtan bahsettim.Hangi modelinden bahsediyorsunuz