Furkankrbkn
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun oynayacağım performansın artmasına gerek var mıişlemci performansı artıracakmısınız yani oc yoksa stokmu kalacak ?
Oyun oynayacağım performansın artmasına gerek var mıişlemci performansı artıracakmısınız yani oc yoksa stokmu kalacak ?
Bu ne hocam? Resmen profesyonel dolandırıcılık. Rezalet sistem. PSU kötü. Biraz beklerseniz bu bütçeye 3080 sistem sığabilir stoklar düzeldikten sonra. 12k ya RTX 3070 toplanıyordu 3080 sığabilir.15.000TL kasa toplayacağım ama fazla bilgim yok bir yere gittim kazıklanıyor gibi hissettim yardımcı olur musunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu bilgisayara 15000tl dedi
Hemen almam gerekiyor bu önerilen sisteme ne diyorsunuzBu ne hocam? Resmen profesyonel dolandırıcılık. Rezalet sistem. PSU kötü. Biraz beklerseniz bu bütçeye 3080 sistem sığabilir stoklar düzeldikten sonra. 12k ya RTX 3070 toplanıyordu 3080 sığabilir.
Hangi sistem?Hemen almam gerekiyor bu önerilen sisteme ne diyorsunuz
Hangi sistem?
Bu sistemuygun
İncehesapdakini diyor galibaHangi sistem?
Evetİncehesapdakini diyor galiba
Böyle yaptım ne diyorsunuzİncehesapdakini diyor galiba
Render yapacak mısınız? Yapmayacaksanız işlemciyi 5600x yapın. Anakartı da B550 Mortar yapabilirsiniz. Ama SSD pek içime sinmedi ileride değiştirip M.2 SSD'ye geçebilirsiniz PCI-e 4.0 ile de bağlarsanız tadından yenmez.Bu sistem
Gereksiz pahalı olmuş. O sıvı soğutmayı eklemenizi önermem. Benim dediğim şekilde sistemi alın ya da SSD'yi değiştirin site üzerinden. Ama pek güzel SSD'leri koymamışlar. O yüzden ileride değiştirin dedim. Soğutucuyu siteden almayın sistem geldikten sonra PF240 alın. Cougar AQUA'yı tokatlar geçer.Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Böyle yaptım ne diyorsunuz
Bomb has been planted. (!)Dynamic XT Gold | R5 5600X RX 6700 XT 12GB DDR4 16GB 512GB M.2 SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
ssd yi Adata SWORDFISH
sıvı soğutma
yapın
Cooler Master MasterLiquid ML240L V2
Silver modelde cooler master var o iyi mi?Bomb has been planted. (!)
PSU hakkında umarım ''Ben kullanıyorum sıkıntı yok.'' veya ''80 pılası var '' cılardan değilsindir diye umarak diyorum ki :
PSU kötü.
Ben kullanıyorum sıkıntı yok.'' veya ''80 pılası var