boş kasa mı yoksa sistem mi soruyosun?Başlıkta gördüğünüz gibi 15000TL bütçem var, şuan nasıl bir kasa alabilirim önerilerinizi bekliyorum.
sıfır alamazsın ikinci el sistem ya da tek tek ikinci el sıfır karışık sistem toplayabilirsin ancaHazır sistem.
ddr4 3060lı ya da 6600xt li bi sistem çıkartabilirsinNasıl bir şey toplayabilirim?
2. el dizeceksen sistemleri daha ucuza bulma şansın var tek tek toplamaktansaBaşlıkta gördüğünüz gibi 15000TL bütçem var, şuan nasıl bir hazır sistem alabilirim önerilerinizi bekliyorum.
önce komple kasa yoksa anakart işlemci ram işlemci soğutucu set falan yoksa tek tek bak bence, il nedir ?Yardımcı olsanız 2.elde sağlam parça bulma ve güvenme konusu nasıl olacak onu bilmiyorum.
sıfır b450 al 2500tlYardımcı olsanız 2.elde sağlam parça bulma ve güvenme konusu nasıl olacak onu bilmiyorum.
İstanbulönce komple kasa yoksa anakart işlemci ram işlemci soğutucu set falan yoksa tek tek bak bence, il nedir ?
Anladım teşekkür ederim.sıfır b450 al 2500tl
sıfır 2x16 ram al 1200tl
ikinci el ekran kartını güvenilir almak için face gruplarına bak gpu world Türkiye tavsiyemdir 7k ya bulursun 6700xt
ram ya 1x16 ya da fiyat 2200 olmalı ?sıfır b450 al 2500tl
sıfır 2x16 ram al 1200tl
ikinci el ekran kartını güvenilir almak için face gruplarına bak gpu world Türkiye tavsiyemdir 7k ya bulursun 6700xt