Neler Yeni

15~16bin tl bütçe her şey dahil pc

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Mert KAPLAN
Bütçe
16000
Merhabalar bütçe 15bin tl belki 16 ya çıkılabilir 16 dan sonrasına hayatta çıkamam kasa monitör klavye fare mousepad dahil sistem lazım (kulaklık evdekini kullanacam)
*Herşeyi sıfır olmak zorunda
*Parçalar farklı sitelerden olmasın
*Sonradan kasa ve monitörü yükseltemem sadece klavye ve fareyi yükseltebilirim
*Ekran kartsız apu sistem atmayın
bu dediklerime uygun sisteminiz varsa atarsanız sevinirim
Not: Sistemi bugün akşam sipariş edeceğiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kendi araştırmalarım sonucu bunları buldum sizce bunlar iyi mi yoksa başka bir sistem mi almalıyım

Kasa:

Monitör:

Klavye ve Fare:

Mousepad:

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yunus
Merhabalar bütçe 15bin tl belki 16 ya çıkılabilir 16 dan sonrasına hayatta çıkamam kasa monitör klavye fare mousepad dahil sistem lazım (kulaklık evdekini kullanacam)
*Herşeyi sıfır olmak zorunda
*Parçalar farklı sitelerden olmasın
*Sonradan kasa ve monitörü yükseltemem sadece klavye ve fareyi yükseltebilirim
*Ekran kartsız apu sistem atmayın
bu dediklerime uygun sisteminiz varsa atarsanız sevinirim
Not: Sistemi bugün akşam sipariş edeceğiz

Ben kendi araştırmalarım sonucu bunları buldum sizce bunlar iyi mi yoksa başka bir sistem mi almalıyım

Kasa:

Monitör:

Klavye ve Fare:

Mousepad:
o monitor pisman eder hocam sıfır olmak zorunde demissin ama bulundugun sehirden letgodan sahibinden o paralara bundan kat kat iyi monitor alırsın test etme sansında olur deadpixel vs vs

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Mert KAPLAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o monitor pisman eder hocam sıfır olmak zorunde demissin ama bulundugun sehirden letgodan sahibinden o paralara bundan kat kat iyi monitor alırsın test etme sansında olur deadpixel vs vs
evet hocam ama malesef babam ikinci ele güvenmediğinden izin veriyor sıfır olmak zorunda tüm parçalar

Normalde başka bir sistem bulmuştum 13200tl ye onu alsaydım 22inç 100hz monitör alacaktım ama onun ekran kartı tükendiğinden 14bin tl ye bu sistemi almak zorundayım monitöre para kalmıyor bu sistemi alınca

imZen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör
sistem güzel hocam sadece monitöre takıldım bütçe yetmiyorsa yapacak bir şey yok hayırlı olsun güle güle kullanın

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Mert KAPLAN
sistem güzel hocam sadece monitöre takıldım bütçe yetmiyorsa yapacak bir şey yok hayırlı olsun güle güle kullanın
sağolun,sizce monitör çok üzer mi pişman olur muyum bu bütçeye bildiğiniz başka monitör var mı

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
sistem gayet güzel fiyatına göre ama monitör için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim... ama söz konusu bütçe ise yapacak bir şey yok. ilerleyen zamanlarda yükseltirsin artık. hayırlısı olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Mert KAPLAN
sistem gayet güzel fiyatına göre ama monitör için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim... ama söz konusu bütçe ise yapacak bir şey yok. ilerleyen zamanlarda yükseltirsin artık. hayırlısı olsun.
peki klavye ile fare kısa sürede bozulur mu, benim için 1 sene götürsün yeterli zaten yenilerini alacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Mert KAPLAN
idare eder sizi. ne tür oyunlar oynayacaksınız ki?
Gta 5, cs go, cs source, valorant, battlefield 5, nfs payback, far cry 3, forza horizon 4 vb... kütüphanede full bu tarz oyunlar var kafa dağıtmak için fps girerim onun dışında hikaye oyunları savaş oyunları yada araba oyunları oynarım

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Gta 5, cs go, cs source, valorant, battlefield 5, nfs payback, far cry 3, forza horizon 4 vb... kütüphanede full bu tarz oyunlar var kafa dağıtmak için fps girerim onun dışında hikaye oyunları savaş oyunları yada araba oyunları oynarım
fps oyunlarında belki çok tatmin etmez mouse ama yine de kullanılabilir, bu arada neden APU sistem bakmıyorsun? bence daha mantıklı en azından çevre birimlerini biraz daha kaliteli alabilirsin. Çoğu APU işlemci günümüz oyunlarını en düşük ayarlarda da olsa akıcı şekilde oynatabiliyor. benim nezdimde böyle yapman daha mantıklı olacaktır. tabii yine nihai sonuç sizde olacaktır.
bende başta böyle başlamıştım, ben sistemlere baktığım zamanlarda Intel daha 10. nesili duyurmamıştı 9. nesil işlemciler vardı piyasalarda hep. 9400F+1650 sistem alacaktım sonra pandemi girince fiyatlar artınca alamadım. sonrasında gidip r3 2200G+16gb ram'li bir kasa aldım, başta monitör olarak uyguna bulduğum için led tv tarzında bir monitör kullandım 22".
daha sonrasında 144hz'e geçiş yaptım, çevre birimlerimi de uyguna buldukça değiştiriyordum. şu an bana hayli hayli yeten bir sistemim var ve sistemimden mutluyum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Mert KAPLAN
fps oyunlarında belki çok tatmin etmez mouse ama yine de kullanılabilir, bu arada neden APU sistem bakmıyorsun? bence daha mantıklı en azından çevre birimlerini biraz daha kaliteli alabilirsin. Çoğu APU işlemci günümüz oyunlarını en düşük ayarlarda da olsa akıcı şekilde oynatabiliyor. benim nezdimde böyle yapman daha mantıklı olacaktır. tabii yine nihai sonuç sizde olacaktır.
bende başta böyle başlamıştım, ben sistemlere baktığım zamanlarda Intel daha 10. nesili duyurmamıştı 9. nesil işlemciler vardı piyasalarda hep. 9400F+1650 sistem alacaktım sonra pandemi girince fiyatlar artınca alamadım. sonrasında gidip r3 2200G+16gb ram'li bir kasa aldım, başta monitör olarak uyguna bulduğum için led tv tarzında bir monitör kullandım 22".
daha sonrasında 144hz'e geçiş yaptım, çevre birimlerimi de uyguna buldukça değiştiriyordum. şu an bana hayli hayli yeten bir sistemim var ve sistemimden mutluyum.
sen yükseltme yapabiliyorsun benim yükeltme yapmam aşırı zor ve ekran kartsız pc lere neredeyse tövbe edicem 5 yıldır kullanıyorum rezalet bir şey ilerde sıkıntı yaşamak istemiyorum bide artık oyunları en düşüğe çekmek yerine orta yüksek ayarlar oynayabilmek istiyorum artık 720p low da oynamak çok sıkmaya başladı kötü bilgisayar iyi ekipmanım olacağına iyi bilgisayarım kötü ekipmanım olsun daha iyi olur diye düşünüyorum

Top Bottom