Arkadaşlar merhaab bu hafta içinde yeni bir pc almayı düşünüyorum ben 3060 veya 3070 li bir sistem düşünüyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılar.
o fiyata 3070 bulamazsın bu ekran kartı 3060 tan çok daha iyiArkadaşlar merhaab bu hafta içinde yeni bir pc almayı düşünüyorum ben 3060 veya 3070 li bir sistem düşünüyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılar.
Sağol knk ben amd ekran kartlarını tercih etmiyorumSinerji Xaingsan Ryzen 7 7700X 32GB 1TB NVMe M.2 SSD ASUS Radeon TUF Gaming OC 12GB RX7700XT Oyuncu Bilgisayarı
Sinerji Xaingsan Ryzen 7 7700X 32GB 1TB NVMe M.2 SSD ASUS Radeon TUF Gaming OC 12GB RX7700XT Oyuncu Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
o fiyata 3070 bulamazsın bu ekran kartı 3060 tan çok daha iyi
Arkadaşlar merhaab bu hafta içinde yeni bir pc almayı düşünüyorum ben 3060 veya 3070 li bir sistem düşünüyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılar.
neden amd ekran kartları tercih etmiyorsun DAHA İYİ OLMASINA RAĞMENSağol knk ben amd ekran kartlarını tercih etmiyorum
Caps lock kapat. 3070 var bu fiyata.neden amd ekran kartları tercih etmiyorsun DAHA İYİ OLMASINA RAĞMEN
Küçük harflerle yazarsan sevinirim amd'nin oyun için kullanımında nvidia göre ömrü önemli bir seviyede kısa bundan dolayı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden amd ekran kartları tercih etmiyorsun DAHA İYİ OLMASINA RAĞMEN