Neler Yeni

15-17k Toplama Pc Önerisi

GB93

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gökhan Bagci
Herkese merhabalar ben kusadasinda yaşıyorum yaşım 29 hayatım hiç doğru düzgün gaming pc olmadı şimdi çalışmaya başladım toplama pc almayı düşünüyorum ama bu konulardan parca konusundan hiç anlamıyorum

Ben güzel oyunları pubg pc warzone god of war yani fs yada hikayesi ilerlemi oyunları oynamak istiyorum

Pc ileri dökün olursa sevinirim yani belli zaman sonra upgrade edeyim param geçtikçe elime
Siz daha iyi bilirsiniz bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden herkese teşekkür ederim.

şahin doğan

80+ Platinum
Önce bütçe lazım. İleriye dönük alacaksan Min AM5 Soket alman lazım.

GB93

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gökhan Bagci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pardon bütçe yazmayı unutmuşum donanim arşivinim çıkardığı sistem fiyat aralığında 15k_17k arası düşünüyorum taksitle daha monitor alicam

Fizikl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Efkan Ege Ergün

Hocam işlemci ağırlıklı oyunlarda biraz darboğaz yalabilir o yüzden mümkünse i5 12400f yapıp bunu almanız bence en iyisi olur eğer bütçe 12400f e yetmiyorsa işlemci ağırlıklı oyunlarda ayarları maksimuma çekerek işlemcinin yükünü azaltıp darboğazı azaltabilirsiniz bence bütçenizdeki en iyi sistem bu.

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Mert Camran
Herkese merhabalar ben kusadasinda yaşıyorum yaşım 29 hayatım hiç doğru düzgün gaming pc olmadı şimdi çalışmaya başladım toplama pc almayı düşünüyorum ama bu konulardan parca konusundan hiç anlamıyorum

Ben güzel oyunları PUBG pc warzone god of war yani fs yada hikayesi ilerlemi oyunları oynamak istiyorum

Pc ileri dökün olursa sevinirim yani belli zaman sonra upgrade edeyim param geçtikçe elime
Siz daha iyi bilirsiniz bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden herkese teşekkür ederim.
Hocam sadece oyun için AMD sistemlerden hiç bir zaman şaşma bütçen rahatsa NVİDİA al derim ama fiyat performans AMD'dir.
Bende PUBG oynuyorum sadece AMD ekran kartı kullanıyorum 8 yıldır çok rahatım 1 hafta oldu olmadı RX 7600 Aldım yeni gelecek yazılımlarıyla güçlenir daha yeni kart olduğu için güncelleniyor driverleri ile.

GB93

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gökhan Bagci
Benim derdim almışken orta derece olsun şimdiki güncel oyunları oynatsin daha sonra yetmediği yerde yada bisey olduğunda ekran kartını işlemciyi güncellemeyim yada ramleri vs

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Voisxe
Benim derdim almışken orta derece olsun şimdiki güncel oyunları oynatsin daha sonra yetmediği yerde yada bisey olduğunda ekran kartını işlemciyi güncellemeyim yada ramleri vs
bu da fena değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: GB93

GB93

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gökhan Bagci
Baska alternatif varsa atarmisiniz birde bu Gencer gaminge guvenilirmi?

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
748
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Şu gençergaming upgrade'e hiçbir şey koymuyor ya sinir oluyorum. Game garajda falan ne ararsan var. Ayıp, gerçekten rezalet. Bir anakart yükseltmek 1.5k olur mu Allah aşkına. Yok mu hiç muadili ürün. Ram ve kasa seçenekleride balon fiyatlarla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,333
Üyeler
165,970
Son üye
shine34
Top Bottom