15-20K Arası Bilgisayar Önerileri

hocam islemci nolucak, anakart hangisi daha iyi olur?
Hocan şöyle diyim ddr5 zor işlemciyi 5600-5600x anakartıda b450 veya b550 alın anakartların ikinci el piyasası dıfırına yakın oşuyor genelde sıfır ankartı kuponla almak mantıklı olur psuyu ikinci el tercih etmeyin derim

Hazır sistemler genellikle ekran kartını iyi gösterir ram anakart ssd falan cöp olur o yüzden kendi toplaması daha iyi
Kaliteli denk getircek hocam. Öyle ilk indirme gireni almicak tabiiki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sitelerin hicbirinde yok nerdeyse benim butcede, ortalama islemci birde 3060 vs neyse artik olsa iyi aslinda. sitelerde min 40 den basliyor

hocam yakın zamanda indirim olurmu ki
Her cuma ince hesapta oluyor ama ne kadar büyük olur bilmiyorum. Arada vatanda yapıyor parçalara falan indirim.

Hocan şöyle diyim ddr5 zor işlemciyi 5600-5600x anakartıda b450 veya b550 alın anakartların ikinci el piyasası dıfırına yakın oşuyor genelde sıfır ankartı kuponla almak mantıklı olur psuyu ikinci el tercih etmeyin derim
eyvallah hocam da diyelim 6800 ikinci el bulamadım 0 ne alayım rx ve rtx tarafında

Kaliteli denk getircek hocam. Öyle ilk indirme gireni almicak tabiiki.

Her cuma ince hesapta oluyor ama ne kadar büyük olur bilmiyorum. Arada vatanda yapıyor parçalara falan indirim.
Kanka markalar üstüne kâr koyarak satıyor kendisi toplarsa en azından +5 fps falan alır. Tabi doğru indirim olursa alması mantıklı olur

6800xt bulamazsanız nvidia tarafında 3080 e amd tarafındada 7700xtye yönelebilirsiniz
hay allah razi olsun dayi hayirli gunler

Kanka markalar üstüne kâr koyarak satıyor kendisi toplarsa en azından +5 fps falan alır. Tabi doğru indirim olursa alması mantıklı olur
nasip bakalim

6800xt bulamazsanız nvidia tarafında 3080 e amd tarafındada 7700xtye yönelebilirsiniz
usta ben 0 kasdetmiştim 3080 kasanın fiyatını 2ye katlıyor..

hay allah razi olsun dayi hayirli gunler

nasip bakalim

usta ben 0 kasdetmiştim 3080 kasanın fiyatını 2ye katlıyor..
Sıfır d m diğinşz için 3080 önerdim bu bütçeye arc b580 veya rx 7600 öneririm sıfır olarak sadece kart

Hocam şuan tek tek toplama ile adam akıllı sistem gelmiyor. Dediğiniz gibi tabii gerçek indirim kovalicak öyle 30du 33 e çıkardım 30a indirdim yok. 30sa 25 e falan düşerse alsın. Şuan 5060 ekran kartı tek başına asus olsun derseniz 16-18k zaten. Hazır sistem toplarsa tüm sistemi en azından 25 e falan bulur. Geçen pckolik mağazaya özel 20k ya ddr5 5060 sattı. Ha dediğiniz gibi anakartı falan çok iyi değildi. Ama o paraya süper bir sistemdi.

Geri