Yardım 15-20k bandında 2k monitör

ANtiQ08

80+ Silver
Reaksiyon skoru
650
Bütçe
20000
Sistemim:
Sapphire Pure 7800xt
5700x3d
32gb ddr4 ram
Genel olarak oyun oynuyorum iyi bir panele sahip güzel ve hoş görüntü veren 2k 240hz veya 360hz tarzı monitör önerilerinizi bekliyorum
Benim kafamda bu monitör var
Önceliğim ips ama renk olarak iyi va panelleride önerebilirsiniz başka bir isteğim yok

Sistemim:
Sapphire Pure 7800xt
5700x3d
32gb ddr4 ram
Genel olarak oyun oynuyorum iyi bir panele sahip güzel ve hoş görüntü veren 2k 240hz veya 360hz tarzı monitör önerilerinizi bekliyorum
Benim kafamda bu monitör var
Önceliğim ips ama renk olarak iyi va panelleride önerebilirsiniz başka bir isteğim yok
Aktif olarakta bu monitör var

Bana bu Samsung’u sürekli bilgisayar parçası alan bir abim önerdi aralarında ne gibi farklar var

Bana bu Samsung’u sürekli bilgisayar parçası alan bir abim önerdi aralarında ne gibi farklar var
Samsung Va panel olduğu için alınmaz zaten. Ekran kalitesi olarak arada ciddi fark var. Yenileme hızı zaten daha yüksek. Bu bütçede önerdiğim modelden iyisi yok.

Samsung Va panel olduğu için alınmaz zaten. Ekran kalitesi olarak arada ciddi fark var. Yenileme hızı zaten daha yüksek. Bu bütçede önerdiğim modelden iyisi yok.
Teşekkür ederim öneriniz için araştıracağım ama bazı va panellerin ipslere taş çıkardığını unutmamak gerekiyor detaylı araştıracağım

Bugün samsung'un oled monitörü için konu açılmıştı. Bir bakın isterseniz.

Bugün samsung'un oled monitörü için konu açılmıştı. Bir bakın isterseniz.
Samsung OLED G6 halen indirimdeyse kesinlikle bakın derim.
Hocam Oled alırsam bir daha ips tn va kullanamam büyük ihtimalle o yüzden Oled düşünmüyorum ve ben bir oturduğum zaman 6-7 saat kullanıyorum oledde yapamam böyle birşeyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Va panellerde ghosting çok fazla oluyor.
Attığınız monitörün herhangi bir inceleme videosu var mı atar mısınız?

Hocam Oled alırsam bir daha ips tn va kullanamam büyük ihtimalle o yüzden Oled düşünmüyorum ve ben bir oturduğum zaman 6-7 saat kullanıyorum oledde yapamam böyle birşeyi

Attığınız monitörün herhangi bir inceleme videosu var mı atar mısınız?
aynısını yapıyorum parlaklık full oled bana mısın demiyor korkma öyle kolay yanmaz yani bitane inceleme sitesinde aynı panel ya da bi önceki panel 20k saattir açık test yapılıyor yanık yerine sadece grilerde ufak bozulma vardı sanırım öyle kolay yakamazsın yani

g6 va da kötü değil bu arada forumda konusu vardı ögrenci hesapla samsung sitesinde 9.5 10 a falan geliyordu 18 20 bine ips almak yerine 10bine alıp geçilir 18 bütçen varsa kesinlikle g6 oled diyorum 1 aydır gözlerim bayram etti

aynısını yapıyorum parlaklık full oled bana mısın demiyor korkma öyle kolay yanmaz yani bitane inceleme sitesinde aynı panel ya da bi önceki panel 20k saattir açık test yapılıyor yanık yerine sadece grilerde ufak bozulma vardı sanırım öyle kolay yakamazsın yani

g6 va da kötü değil bu arada forumda konusu vardı ögrenci hesapla samsung sitesinde 9.5 10 a falan geliyordu 18 20 bine ips almak yerine 10bine alıp geçilir 18 bütçen varsa kesinlikle g6 oled diyorum 1 aydır gözlerim bayram etti
Hocam arkadaşın attığı monitörde baya sağlam yalnız biraz araştırdımda monitörü şuan alamayacağım büyük ihtimalle ağustos temmuz gibi alacağım o zamana kadar belki daha iyi birşeylerde çıkar ben aklımda fiyat oturtmak için ve ürünü seçerken kafamın karışmaması için konuyu açtım çünkü ben genelde sadece 1-2 ay araştırma yapıyorum almadan önce erkenden başladım gelen önerilere göre monitörleri inceleyip içime güzel gözükeni alıyorum
Oled konusunda ise bazı markalar 4-6 saatten fazla kullanıma izin vermiyor ama biraz daha incelemem lazımmış demek ki sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,604
Üyeler
174,753
Son üye
ilkan7249
Geri