Samsung monitörlerdeki bu fiyat farkı neden?

Reksed

80+
Reaksiyon skoru
131
27” 2K monitör araştırıyorum 1-2 ay sonrası almak için. Samsung modelleri aklıma yatıyor ama bu iki monitör arasındaki fark neden?

Baktığımda sadece Hz farkı var ben mi bir şeyi kaçırıyorum 2. attığım nerdeyse 2 katı öbürünün. Sadece Hz farkıysa yukardakini almak çok daha mantıklı benim için zaten rekabetçi oyunlar çok oynamam, oynadığımda da çok kasmam.

27” 2K monitör araştırıyorum 1-2 ay sonrası almak için. Samsung modelleri aklıma yatıyor ama bu iki monitör arasındaki fark neden?

Baktığımda sadece Hz farkı var ben mi bir şeyi kaçırıyorum 2. attığım nerdeyse 2 katı öbürünün. Sadece Hz farkıysa yukardakini almak çok daha mantıklı benim için zaten rekabetçi oyunlar çok oynamam, oynadığımda da çok kasmam.
Görüntü kalitesi farkı var çünkü her şeyden önce.
İkinci olarak G6 240hz'de çok akıcı, G5 165hz'de standart sayılabilecek bir monitör arada ciddi bir fark var.
G5 panellerde az olsa da smearing sorunu var.
G6 akıllı bir monitör, kullanım ayrıcalıkları da var.

Görüntü kalitesi farkı var çünkü her şeyden önce.
İkinci olarak G6 240hz'de çok akıcı, G5 165hz'de standart sayılabilecek bir monitör arada ciddi bir fark var.
G5 panellerde az olsa da smearing sorunu var.
G6 akıllı bir monitör, kullanım ayrıcalıkları da var.
aradaki fiyat farkı değer mi

aradaki fiyat farkı değer mi
Değer hocam, akıllı arayüzden YouTube Netflix tarzı gibi düşün her şeyi kullanabiliyorsun.
Monitörün kendi hoparlörü var zaten bir şey bağlamadan da kullanabilirsin.
Güncel teknolojilerin çoğu yer alıyor.
2K ve 240Hz panel. İster bilgisayarını bağla 240Hz kullan ister Playstation vs. bağla 120Hz kullan.

G6’nın fiyat bandında önereceğiniz başka model var mı G6’dan iyidir diye

G6’nın fiyat bandında önereceğiniz başka model var mı G6’dan iyidir diye
Bence hiç heyecan aramaya gerek yok.
Samsung Türkiye'de güçlü bir marka olmasa muhtemelen stok sıkıntısı olur biterdi şimdiye kadar.
Mükemmel bir monitör bütçeniz varsa alın.

Geri