Neler Yeni

15-20kya telefon önerisi yapar mısınız?

Thee7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Muhammed
kesinlikle bunu al dediğin bir telefon var mı söylediğim bütçeye
S21 fe derim
Mesaj otomatik birleştirildi:

kesinlikle bunu al dediğin bir telefon var mı söylediğim bütçeye
Diğer arkadaşlar realme gt2 pro demiş o da çok güzel telefon fiyat bütçeni aşıyor düşerse o da çok sağlam affetme son olarak video ve foto videolarını izle hangisi sana daha iyi geliyorsa onu al

Kamera ağırlıklı daha iyi olur çok oyun oynamıyorum. Arada pes :)

@şahin doğan
Düz realme gt 2 alacaksan s21 fe al derim

GirayHan

80+ Platinum

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,175
İsim
Turuncu Keskin
S21 fe derim

Diğer arkadaşlar realme gt2 pro demiş o da çok güzel telefon fiyat bütçeni aşıyor düşerse o da çok sağlam affetme son olarak video ve foto videolarını izle hangisi sana daha iyi geliyorsa onu al

Düz realme gt 2 alacaksan s21 fe al derim
3k farkla gt2 proya değer mi? Birde s21 fe 2. Nesil var farkı nedir?

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,175
İsim
Turuncu Keskin
@şahin doğan kamerada daha iyi olan bir telefon önerir misiniz? Oyun çok oynamıyorum pes arada cod mobil.

Thee7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Muhammed
3k farkla gt2 proya değer mi? Birde s21 fe 2. Nesil var farkı nedir?
Samsung 4 yıl android 5 yıl da güvenlik güncellemesi vermişti 2022 de çıktı android 16 ile android güncellemesi bitecek 2024 e kadar sürer güvenlik güncellemesi de 2025 e kadar sürer. S21 fe bence daha güzel telefon realme gt 2 pro yu da çok beğeniyorum ama samsung sonuçta her şey donanım değil diyince de akla ilk gelen isim belki de yazılım desteği çok iyi samsungun. Bir avm ye gidin deneyin telefonu fotoğraf çekip bakın ama yazılım desteğiyle nasıl iş yaptığını realme yazılım da o kadar iyi değil çünkü. Cihazı kaç yıl kullanmayı düşünüyorsun ona göre net kararımı söyleyeyim

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,175
İsim
Turuncu Keskin
Hocam kısaca realme gt 2 pro daha iyi ama 3 4 bin farka değer mi bilmiyorum sana kalmış
Şu Honor 90 15.5 şu an ama 4k 60fps video desteği olmaması çok çok kötü.

Thee7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Muhammed
15.5 a fiyatı iyi aslında alayım mı sizce?
hocam bir yt den kıyaslamalara bak s21 fe ile alınmayacak telefon değil google sistemi nasıl çalışıyor ve kamerası kafana yatarsa al bende izleyip yorum yapmak isterdim ama şu an müsait değilim bir de epeyden yorumlara bak senin için kamera öncelik 4k 60 fps yok ama değiyor mu ona bak. ben şunu da anladım ciddi şekilde içerik üreticisi değilsen telefona çok para verilmez. kamera testlerine bak alacaksan al fiyatı kaçırma hepsiburada da devam ediyorsa hediye kulaklık da veriyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom