Gurkanpiro
80+ Platinum
alınmaz destegi felan yok pili kotuonun dışında 2. el olarak İphone XR alabilirsin ama günde 2 kez şarja takman gerekebilir kullanıma bağlı
alınmaz destegi felan yok pili kotuonun dışında 2. el olarak İphone XR alabilirsin ama günde 2 kez şarja takman gerekebilir kullanıma bağlı
İkiside 5000 mAH pile sahip a35 daha performanslıOyun oynamayacagim hocam dizi film Instagram falan filan şarj süresi ve ekran kalitesi daha önemli
ios 17 aldı diye biliyorum ben en sonalınmaz destegi felan yok pili kotu
knk biraz fiyatı artırırsan s20 fe bak kamerası kaliteli işlemcisi gayet yeterli olur keran konusunda super amoled ben çok düşürdüm ama hep sapa sağlam çıktıEvet hocam düz 13 pro
alınmaz yinede forumda bu fıyata s22 bulan varİkiside 5000 mAH pile sahip a35 daha performanslı
Mesaj otomatik birleştirildi:
ios 17 aldı diye biliyorum ben en son
hocam 15k ya s22 ne kadar güvenili tek sıkıntı o s22 piyasası bence minimum 18kalınmaz yinede forumda bu fıyata s22 bulan var
syrıca güvenilirlik farketmez diosan 13k yada a35 varalınmaz yinede forumda bu fıyata s22 bulan var
yinede xr yerıne samsung m34 a 34 bakılabılrı sıfır ıstenıyosahocam 15k ya s22 ne kadar güvenili tek sıkıntı o s22 piyasası bence minimum 18k
ayrıca vatandaki a35 256 gb bu 13k olan 128 ona göre konuşmanı öneririm bencehocam 15k ya s22 ne kadar güvenili tek sıkıntı o s22 piyasası bence minimum 18k
syrıca güvenilirlik farketmez diosan 13k yada a35 var
![]()
Cep Telefonu Fiyatları - Akıllı Telefon Modelleri 2024 - n11
Cep telefonu fiyatları ve modelleri n11'de! En yeni ve uygun akıllı cep telefonu fiyatları ve kampanyaları için tıklayın!www.n11.com
ben illaha ip xr demiyorum 2. el iphon epiyasasını söyledimyinede xr yerıne samsung m34 a 34 bakılabılrı sıfır ıstenıyosa
hocam o eski piyasa olabilirmi birde?alınmaz yinede forumda bu fıyata s22 bulan var
daha yeni konuydu gecenlerde acılmısttıben illaha ip xr demiyorum 2. el iphon epiyasasını söyledim
hocam o eski piyasa olabilirmi birde?
alınmaz yinede forumda bu fıyata s22 bulan var