Neler Yeni

15.5 K'ya kadar sistem önerisi

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
İstersen pc mi satıyorum bak istersen
Etmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rtx 2060 li pclere bakabilirsin ama vaktin varsa bekle ocak ayinda cok buyuk dusus yasancak
6700xt varken 2060 öneriyorsun bir de 3060 dlss zart zurt diyorsun . 6700xt 3060ı yer

egebaranakk0

80+ Silver
Etmez

6700xt varken 2060 öneriyorsun bir de 3060 dlss zart zurt diyorsun . 6700xt 3060ı yer
Bak bakiyim 15 k ya 6700xt kalmış mı bilip bilmeden konuşma dlss ve rtx özellikleri amd yi tokatlar senin zart zurt dediğin özellikler saf gücü baz almiyo öyle insanlara 6700 xt 3060 iyi falan demekle olmuyo tamam , kullanicilar zaten bunun farkinda amd daha yazılımsal olarak çok geride fdx şuan dlss nin yanina yaklaşmiş değil konuşma istersen

Etmez

Max amd fan boy

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Bak bakiyim 15 k ya 6700xt kalmış mı bilip bilmeden konuşma dlss ve rtx özellikleri amd yi tokatlar senin zart zurt dediğin özellikler saf gücü baz almiyo öyle insanlara 6700 xt 3060 iyi falan demekle olmuyo tamam , kullanicilar zaten bunun farkinda amd daha yazılımsal olarak çok geride fdx şuan dlss nin yanina yaklaşmiş değil konuşma istersen

Max amd fan boy
Zeka seviyesi Hiko babayla aynı herhalde. 3060a DLSS koysan 6700XTye yaklaşabilir belki. FSRyi açınca 3060 6700XTyi göremez bilr :D RTX 6700XTde de çalışıyor haberin olsun. 3060 gücünde de çalışır bi bakabilirsin zor değil. AMDnin yazılımsal olarak sorun çıkardığını ben göremiyorum nedense ama sen kulaktan dolma bilginle bunu iddia ediyorsun. FSR 2.0 DLSSe gayette yaklaşmış bazı yerlerde önüne de geçmiş bunu da araştırmak pek zor değil. AMD fan boy diyorsun da imzamda kullandığım sistem yazıyor Nvidia kart kullanıyorum ve yeni aldım haberin olsun. Saçma sapan bilgilerine insanların cebine zarar verme. 6700XT 3060ı çiğ çiğ yer.

Ayrıca Cumartesi günü stokta sistem de vardı onu da öğrenmek pek zor değil :D

NotGonna

80+ Bronze
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım

Max amd fan boy
baya malsın sen kanka

Wonra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Wonra
Bu fiyat nedir yahu komedi 😄😄😄😄
Sorma fiyat pahalılığından yakınan zar zor kıçı kırık sistem toplayabilen çoğu insan fahiş fiyatlarla sistemini satmaya çalışıyor ve bunu yaparken 2. el fiyatını değil sıfır fiyatını baz alan kullanılmış ürünleri sıfır fiyatından da pahalı kakalamaya çalışan insanlara yapmak istediklerimi anlatsam sanırım banlanırım hakaret içeren sözüm varsa affola içimden kat kat fazlası geçse de buraya yazamıyorum keşke bu insanlara birileri haddini bildirse

RENDZO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Said Yasir GÜNDOĞAN
Zeka seviyesi Hiko babayla aynı herhalde. 3060a DLSS koysan 6700XTye yaklaşabilir belki. FSRyi açınca 3060 6700XTyi göremez bilr :D RTX 6700XTde de çalışıyor haberin olsun. 3060 gücünde de çalışır bi bakabilirsin zor değil. AMDnin yazılımsal olarak sorun çıkardığını ben göremiyorum nedense ama sen kulaktan dolma bilginle bunu iddia ediyorsun. FSR 2.0 DLSSe gayette yaklaşmış bazı yerlerde önüne de geçmiş bunu da araştırmak pek zor değil. AMD fan boy diyorsun da imzamda kullandığım sistem yazıyor Nvidia kart kullanıyorum ve yeni aldım haberin olsun. Saçma sapan bilgilerine insanların cebine zarar verme. 6700XT 3060ı çiğ çiğ yer.

Ayrıca Cumartesi günü stokta sistem de vardı onu da öğrenmek pek zor değil :D
Peki bu fiyata varmi şu anda 6700xt?

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,120
İsim
Semih
Sorma fiyat pahalılığından yakınan zar zor kıçı kırık sistem toplayabilen çoğu insan fahiş fiyatlarla sistemini satmaya çalışıyor ve bunu yaparken 2. el fiyatını değil sıfır fiyatını baz alan kullanılmış ürünleri sıfır fiyatından da pahalı kakalamaya çalışan insanlara yapmak istediklerimi anlatsam sanırım banlanırım hakaret içeren sözüm varsa affola içimden kat kat fazlası geçse de buraya yazamıyorum keşke bu insanlara birileri haddini bildirse
Yahu adamın kaç yıl önce alıp kullandığı bilgisayardan çok daha iyisini ve sıfırın mağazaya gidip alabiliyorsun. İnsan biraz utanır şu fiyatı yazarken bide niye satılmıyor diyor

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
Kanka dediğim düşüş anormal bir duşuş olacak hatta 1 ay 2 ay daha bekleyerek ayni fiyata 3060 li pc alma imkanin var cunku biz turkiye olarak yurt dişinin şubat ayini yaşayacağiz onu soyliyim yani dusus olcak temmuzda ama ağustos kadar değil ağustosdada buyuk dusus olcak ocak ayinda zaten dolarin 10-11 e dusecek olmasi sistemlerin alim gucunu rahatlatacak beklemek en dogrusu soyliyim

Tesekkur ederim sorma basimdan gecenleri
Kahinmisin ki kimse kestiremiyor düşeceğini sen hangi çıkarımlarla bu sonuca vardın

utronia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Bora Can Baysal
Dostum bence PCHANTHUMBRA alabilirsin yeni aldım ama iki yükseltme yapmanı öneririm kasa ve m2 ssd tercihi olarak. Arkadaşlar konudan sapıyoruz tartışmayalım ricam. İyi forumlar.

RENDZO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Said Yasir GÜNDOĞAN
Dostum bence PCHANTHUMBRA alabilirsin yeni aldım ama iki yükseltme yapmanı öneririm kasa ve m2 ssd tercihi olarak. Arkadaşlar konudan sapıyoruz tartışmayalım ricam. İyi forumlar.
Dostum sahsen r5 5500 işlemci pek istemiyorum r5 5600 takınca da 15.700 oluyor kredi kartı ile alınca bu fiyat 16.700 e kadar varıyor (kasa değişmeden)

Top Bottom