Teşekkürler bu saten aklımda başka önerebileceğiniz bir sistem varmi acaba?SouthPaws 7600 | AMD Ryzen 5 5500 | 2 x 8 GB DDR4 | XFX RX 7600 8 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Yani 5 ay çok uzun bir süre yani hani 1 ay falan olsa.Rtx 2060 li pclere bakabilirsin ama vaktin varsa bekle ocak ayinda cok buyuk dusus yasancak
Bu arada açtığın konuyu gördüm geçmiş olsun.Rtx 2060 li pclere bakabilirsin ama vaktin varsa bekle ocak ayinda cok buyuk dusus yasancak
nasıl bu kadar eminsin?Kanka dediğim düşüş anormal bir duşuş olacak hatta 1 ay 2 ay daha bekleyerek ayni fiyata 3060 li pc alma imkanin var cunku biz turkiye olarak yurt dişinin şubat ayini yaşayacağiz onu soyliyim yani dusus olcak temmuzda ama ağustos kadar değil ağustosdada buyuk dusus olcak ocak ayinda zaten dolarin 10-11 e dusecek olmasi sistemlerin alim gucunu rahatlatacak beklemek en dogrusu soyliyim
Yani şimdi bi de şöyle bir şey var abdullah abinin paylaştığı sistemi alabiliyorum yani 6700xt 3060 dan kat kat iyiken 3060 almak bence saçma gibi ama.Birde yani beklemek bence biraz sıkıntılı bir durum çünkü neyin ne olacağı hiç belli olmaz şu ortamda.Kanka dediğim düşüş anormal bir duşuş olacak hatta 1 ay 2 ay daha bekleyerek ayni fiyata 3060 li pc alma imkanin var cunku biz turkiye olarak yurt dişinin şubat ayini yaşayacağiz onu soyliyim yani dusus olcak temmuzda ama ağustos kadar değil ağustosdada buyuk dusus olcak ocak ayinda zaten dolarin 10-11 e dusecek olmasi sistemlerin alim gucunu rahatlatacak beklemek en dogrusu soyliyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tesekkur ederim sorma basimdan gecenleri
O kadar emin olma Türkiye de yaşıyoruz bu arada geçmiş olsunKankam hem secim olaylari hemde eth ve btc nin dusmesiyle birlikte mining yerle bir oldu kartlarin fiyati ciddi dusucek zaten bunun onundeki tek engel olan dolarda seçim arafesinde duşuşe ugricak bunu tahmin etmemek elde değil
İstersen pc mi satıyorum bak istersenArkadaşlar merhaba.İnşallah bu cuma günü yeni sistem alacağım bu fiyatlara max 15.5k ya önereceğiniz bir sistem var mı?
çok yazmışsınİstersen pc mi satıyorum bak istersen
Toplama Bilgisayar - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 1021610231
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com