Neler Yeni

15 Bin TL'ye Hangi Samsung Telefon Alınır?

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş
Bütçem bu civarlarda. Samsun telefon almak istiyorum kamerasının çok üst düzey olmasına gerek yok ama çamur gibi de çekmesin yani. Onun dışında oyun falan oynamayacağım daha çok sosyal medya da gezerim şarkı dinlerim çoğunlukla şarkı dinlerim diye düşünüyorum. Zaten öyle ekstra bir şey beklemiyorum ama böyle beni en kötü bir 5 yıl götürsün istiyorum. Ekstra bir şey söylemem lazım mı bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçem bu civarlarda. Samsun telefon almak istiyorum kamerasının çok üst düzey olmasına gerek yok ama çamur gibi de çekmesin yani. Onun dışında oyun falan oynamayacağım daha çok sosyal medya da gezerim şarkı dinlerim çoğunlukla şarkı dinlerim diye düşünüyorum. Zaten öyle ekstra bir şey beklemiyorum ama böyle beni en kötü bir 5 yıl götürsün istiyorum. Ekstra bir şey söylemem lazım mı bilmiyorum.
Bu arada 16k ya kadar çıkabilirim.

xspinoza

80+
En mantıklı seçenek S21 FE gibi duruyor. Fotoğraf ve ekran kalitesi başarılı bir cihaz. Pil süresi olarak gayet yeterli. Beyaz rengi dışındaki renkler bana çok yapay geliyor haberiniz olsun, bir teknoloji mağazasında inceleyip internetten daha uyguna satın alabilirsiniz.

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En mantıklı seçenek S21 FE gibi duruyor. Fotoğraf ve ekran kalitesi başarılı bir cihaz. Pil süresi olarak gayet yeterli. Beyaz rengi dışındaki renkler bana çok yapay geliyor haberiniz olsun, bir teknoloji mağazasında inceleyip internetten daha uyguna satın alabilirsiniz.
Ya açıkçası YouTube incelemelerinde pili zayıf falan diyorlar bende karar veremedim yani öğrenciyim zaten sürekli kullanacağımdan değil ama günün yarısında telefon kapansın istemiyorum. A serisine falan baktım ama karar veremedim.

xspinoza

80+
Ya açıkçası YouTube incelemelerinde pili zayıf falan diyorlar bende karar veremedim yani öğrenciyim zaten sürekli kullanacağımdan değil ama günün yarısında telefon kapansın istemiyorum. A serisine falan baktım ama karar veremedim.
S Serisi dışında alınmaz bence samsung. Malzeme kalitesi,hoparlörler gibi şeylerin kalitesi S Serisinde daha yüksek. Ben S22 kullanıyorum. Bunun piline S21 FE'den daha kötü diyorlar ama 4-4.30 saat ekran süresi alıyorum ben. FE daha iyi alacaktır, o yüzden yeterli olur diye düşünüyorum. Bütçenide en mantıklı Samsung telefon S21 FE gibi duruyor yani. Veya ikinci elde S22-S22+ gibi modeller bakabilirsiniz.

şahin doğan

80+ Platinum
Batarya sorun ediyorsan S20 Fe al. 21 Fe'den iyi bataryaya ve sürdürülebilir performansa sahip. Kameraları aynı. Tek farkları 20 Fe'nin güncelleme almayacak olması. Bu da o kadar önemli konu değil Android tarafında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Arda Çınar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada 16k ya kadar çıkabilirim.
Samsung a53 5g alabilirsin ayriyetten kalan butcenle baska seyler yaparsın.

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zorlarsam a73 alabilirim sizce alınır mı? 128gb modeli ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kıvsnç Yıldırım
A33 kullanıyorum gayet memnunum samdungdan sonra diğer androidler kötü gelmeye başladı pil gayet yetterli kamera tatmin edici fiyat da diğer modellere göre uygun olunca gayet güzel ama s serisi daha iyi bi seçenek olabilir

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş
Alınabilir ama sen sadece sosyal medyada takilacagin içinbutcene uygun takıl bence çok zorlama kendini
He a73 daha böyle oyun oynayanlar için yani anladım. Teşekkür ederim. (İyi bayramlar bu arada)

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
A serisi alma bence bütçen s serisi almak için yeterli. S alman daha mantıklı olacaktır. Sıfır alacaksan S21FE veya S20FE en mantıklı seçenekler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,870
Üyeler
161,926
Son üye
AliNk.
Top Bottom