Bide indirimmi yapcaktın ona tam vicdansızmışsın hocam
Yok ya şansıma ilk indirim yaptı 450 üzeri 200 bende sepet yapiodum manga dolduruodum doldurdum 5 tanede kulaklık attım öde diyince laps bitti stok şansımaBide indirimmi yapcaktın ona tam vicdansızmışsın hocam
satıcı iptal edemiyor muDostlar, ben size siparişlerinizi iptal etmenizi öneririm. Bu kadar vicdansız olmayın. Satıcı Amazon falan olsa belki tamam.
Ama ordan geçimini sağlıyor bu kişiler, Çoğu bireysel işletme. Aynı hatayı sizde yapabilirdiniz. Ben bunun gibi daha fazlasına denk geliyorum. Üşenmeden satıcıya mesaj atıyorum ardından iyilik yapıp amazona bildiriyorum. Bir kez olsun iyilik kazansın.
İyi forumlar
Bizim milletin çıkarını düşünmese zaten bu halde olmazdkDostlar, ben size siparişlerinizi iptal etmenizi öneririm. Bu kadar vicdansız olmayın. Satıcı Amazon falan olsa belki tamam.
Ama ordan geçimini sağlıyor bu kişiler, Çoğu bireysel işletme. Aynı hatayı sizde yapabilirdiniz. Ben bunun gibi daha fazlasına denk geliyorum. Üşenmeden satıcıya mesaj atıyorum ardından iyilik yapıp amazona bildiriyorum. Bir kez olsun iyilik kazansın.
İyi forumlar
Gönderici Amazon olduğu için muhtemelen edemez diye düşünüyorum. Ancak çoklu alımlara müdahale edebilir galiba.satıcı iptal edemiyor mu
satıcı göndermek istemez ise zaten iptal eder takılmayın bunlaraDostlar, ben size siparişlerinizi iptal etmenizi öneririm. Bu kadar vicdansız olmayın. Satıcı Amazon falan olsa belki tamam.
İyi forumlar
gelirse özelden adres yaz gönderiyimAga bir tane salsanız kardeşme hediye alırdım ya millet yirmişer yirmişer almış Neyse sağlık olsun.
Hocam kaç tane aldınız, gönderilirse bir tane bizede yollayıngelirse özelden adres yaz gönderiyim
Stok bitti kedicikler gittiBluetooth Mikrofonlu Işıklı Kedili Kulaklık Cat Headsphone Kablosuz Bluetooth Kulaklık Yumuşak Ped Ayarlanabilir Kafa Bant Android Ve İos Uygun (Pembe Kedi Kulaklık) https://amzn.eu/d/c02IXbu
Alıntıyı görüntüle