Arthur Morganx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 424
arkadaşlar steam hesabımda 15 dolar civarı var a plague tale requım düşündüm ya da resident evil 2 ve 3 düşündüm
resident evil 2 ve 3 te mantıklı eğer yok ise 7 ve 8 de alınabilirarkadaşlar steam hesabımda 15 dolar civarı var a plague tale requım düşündüm ya da resident evil 2 ve 3 düşündüm
Plague tale ilk oyunu oynadıysan 2. Oyunu al bence tabi ilgini çektiyse.arkadaşlar steam hesabımda 15 dolar civarı var a plague tale requım düşündüm ya da resident evil 2 ve 3 düşündüm
7 ve 8 oynadım ortalama kaç saat iki oyun biliyormusunuzresident evil 2 ve 3 te mantıklı eğer yok ise 7 ve 8 de alınabilir
ilk oyununu beğenmiştim hoşuma gitmiştiPlague tale ilk oyunu oynadıysan 2. Oyunu al bence tabi ilgini çektiyse.
2.oyun kimine göre yürüme similasyonu gibi geliyor ben hikayeyi merak ettiğim için korsan olarak oynamıştım ve beni en etkileyen oyunlardan biridir grafik, hikaye ve şimdi ne olacak dedirten bir oyundu.Korsam bitirdiğim hâlde satın alacağım tabi ki kişiden kişiye değişir.7 ve 8 oynadım ortalama kaç saat iki oyun biliyormusunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ilk oyununu beğenmiştim hoşuma gitmişti
resident evil 2 ve 3 aldım plague tale indirimi ayın 16 sına kadarmış belki onuda alırım teşekkürler2.oyun kimine göre yürüme similasyonu gibi geliyor ben hikayeyi merak ettiğim için korsan olarak oynamıştım ve beni en etkileyen oyunlardan biridir grafik, hikaye ve şimdi ne olacak dedirten bir oyundu.Korsam bitirdiğim hâlde satın alacağım tabi ki kişiden kişiye değişir.