15 gündür kolumdan çıkarmadım dediğiniz Akıllı Saat Önerisi

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
312
Merhaba arkadaşlar, Akıllı saat almayı düşünüyorum,

benim için f/p, pil ömrü, fonksiyonel özellikleri ön planda (ekran değişebilirliği, kayış değişebilirliği gibi)

şuna mutlaka bakmalısın dediğiniz, bu kolumdan 15 gündür çıkmadı dediğiniz saatleri söyleyebilir misiniz

En İyi Cevap
Pil tüketim optimizasyonu konusunda en iyi cihazlardan biri HUAWEI / Honor' dır

HUAWEI watch GT, 30 gün

HUAWEI Watcht GT 2 / Honor MagicWatch 2 46mm (2 hafta olduğu söyleniyor ancak MP3 ve takip özelliğini düzenli bir şekilde kullanıyorsanız 1 haftaya yakın gidiyor)

HUAWEI Watch GT 2 / Honor MagicWatch 2 42mm, 7 gün

HUAWEI Watch GT 2e, 15 gün

HUAWEI Watch GT 2 Pro, 2 hafta

Honor Watch GS Pro, 30 gün

Bunlar arasında fiyatlarını en çok hak edenler Honor MagicWatch 2 ve HONOR Watch GS pro' dur.

Bazı cihazları yan yana yazmamın sebebi klon cihaz olmalarından dolayıdır, HUAWEI ve Honor saatlerde ki bu fiyat farkı kaliteden değil satış politikasından kaynaklanmaktadır.
apple watchı nasıl 15 gün kolundan çıkarmadın? şarjı o kadar gitmiyor ki. taş çatlasın 5-6 gün.

edit: ne kadar iyimsermişim. apple kendi sitesinde 18 saat gidiyor şarjı diyor. 1 gün bile değil 😂

Apple Watch Series 6 Pil Bilgileri​

Apple Watch o kadar yetenekli ki, onu gün boyunca bileğinizden çıkarmak istemeyeceksiniz. Bu yüzden, tüm güren süren pil ömrüne sahip bir pil ürettik. Bir gecelik şarjın saate bakma, bildirimler alma, uygulamaları kullanma ve 60 dakikalık bir antrenman gibi aktivitelere yetecek 18 saatlik bir pil ömrü sunmasını hedefledik. Ve herkesin Apple Watch’u kullanma alışkanlıkları farklılık göstereceği için başka değerleri de test ettik.

Mi Band 4 vardı bende kullanmıyorum artık ama bileklik düşünürsen bir değerlendir derim ancak akıllı saat sayılmaz tabii.

benim bildiğim, şarjı en uzun giden mi band 4. eşime aldım 20-25 gün gidiyor şarjı. mi band 5 hakkında bilgim yok. onda da bakılabilir.
Ben de mi band 4 kullanıyorum, piline zarar vermiş olabilirim yüksek manyetik alanla temasa girdi 17 gün gidiyor fullde, gece modu vs derken anca 20 güne uzatabildim, ama istediğim telefonumu diğer laboratuvarda unuttuğumda kulaklığımı takıp müzik dinlemek, gelen aramalarımı açabilmek bununla birlikte tema görünüm değişikliği yapmak

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
Ben de mi band 4 kullanıyorum, piline zarar vermiş olabilirim yüksek manyetik alanla temasa girdi 17 gün gidiyor fullde, gece modu vs derken anca 20 güne uzatabildim, ama istediğim telefonumu diğer laboratuvarda unuttuğumda kulaklığımı takıp müzik dinlemek, gelen aramalarımı açabilmek bununla birlikte tema görünüm değişikliği yapmak
saatler telefonla bluetooth aracılığıyla bağlanıyor. o yüzden diğer laboratuvar bluetooth alanı dışında kalırsa arama cevaplama işini yapman imkansız olur. bazı samsung saatlerde 4gb gibi dahili hafıza oluyor. içine müzik atıp dinleyebiliyorsun. ben yan odaya geçince bile bluetooth kulaklıklar afallıyor, ses kesik kesik gelmeye başlıyor.

saatler telefonla bluetooth aracılığıyla bağlanıyor. o yüzden diğer laboratuvar bluetooth alanı dışında kalırsa arama cevaplama işini yapman imkansız olur. bazı samsung saatlerde 4gb gibi dahili hafıza oluyor. içine müzik atıp dinleyebiliyorsun. ben yan odaya geçince bile bluetooth kulaklıklar afallıyor, ses kesik kesik gelmeye başlıyor.
Laboratuvarlar arası çekiyor ya maksat telefondan uzak kalmak

benim için f/p, pil ömrü, fonksiyonel özellikleri ön planda (ekran değişebilirliği, kayış değişebilirliği gibi)

şuna mutlaka bakmalısın dediğiniz, bu kolumdan 15 gündür çıkmadı dediğiniz saatleri söyleyebilir misiniz
Akıllı saatler ile 15 gün rahatsız eder bence bir bileklik bakın bende mi band 4 var her şey açık halde 20 günü görmüştüm ayarlardan biraz kısarsanız 25 güne kadar çıkarabilirsiniz. Rahatlık anlamında ise resmen benim bir parçam olmuş durumda ilk zamanlar biraz rahatsız ediyordu ama şimdi var la yok arasında.

watch gt2e al devam et harika bir saat

Geri