adam gelmiş 15k bütçem var diyor sen amd mi olsun intelmi sence intel alıp parasının yarısını orayamı versın ya sabır.işlemci amd mi olsun intel mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
HAQQUS-GEN XII / İ3 12100F / RTX 3050 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 GAMING OYUNCU - YAYINCI BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Ne alaka bazı insanların intel takıntısı var bazılarının nvidia adam gayet mantıklı bir soru sormuş intel diyince 12100fde olabilir 13400f gelmesin hemen aklınızaadam gelmiş 15k bütçem var diyor sen amd mi olsun intelmi sence intel alıp parasının yarısını orayamı versın ya sabır.
testlerine baktımda sanki ekran kartı fazla ısınıyor gibi gelmişti bana sıkıntı çıkarırmı ilerideişlemci amd mi olsun intel mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
HAQQUS-GEN XII / İ3 12100F / RTX 3050 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 GAMING OYUNCU - YAYINCI BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.comMesaj otomatik birleştirildi:
bu güzel hiçbir sıkıntı yaşamazsın rakiplerine göre sağlam
çıkarmaz rahaot olabilirsintestlerine baktımda sanki ekran kartı fazla ısınıyor gibi gelmişti bana sıkıntı çıkarırmı ileride
kanka takmıyorum onları artık ya en bilgilisi kendiymiş gibi yazıyolar ya bide 15k ya ne inteli diyoNe alaka bazı insanların intel takıntısı var bazılarının nvidia adam gayet mantıklı bir soru sormuş intel diyince 12100fde olabilir 13400f gelmesin hemen aklınıza
ne alakası var?adam gelmiş 15k bütçem var diyor sen amd mi olsun intelmi sence intel alıp parasının yarısını orayamı versın ya sabır.