Ryzen 5600gİşlemciyi belirtmemişsiniz Marka modelini belirtir misiniz yardımcı olmaya çalışayim
Ekipman ve monitör dahil bulabilirmiyim peki bu şekilde hocam15 Bine Daha iyi F/p sistemler bulabilirsin Donanım arşivinin incelediği F/p kasalara göz atmanı öneririm hem testler yapılmış hemde bütçene uygun bişeyler bulabilirsin eminim
Çin Tayvan meselesinden dolayı artış olur diye korkum var işin doğrusuEkipman ve monitör açısından evet karlı bi sistem fakat b bu paraya daha iyi özellikli bi Pc toplayıp sonrasında Ekipman monitör almak daha mantıklı gibi Gamepower ogre kullanıcısıyım ve açıkcası önermiyorum uzun kullaımda çift basma yada basmama gibi problemleri var ama Swich değişince ortadan kalkan problemler İşin özü Uygun bi sistem ve oynayacağın bi çok AAA güncel oyununu kaldırır ama beklemeni öneriyorum
Şu aralar Ekran kartı fiyatları ciddi bi düşüşte Sanmıyorum çok fazla bi etkisi olacağınıÇin Tayvan meselesinden dolayı artış olur diye korkum var işin doğrusu
İnşallah o zaman bekleyelim bakalım teşekkür ederimŞu aralar Ekran kartı fiyatları ciddi bi düşüşte Sanmıyorum çok fazla bi etkisi olacağını
Ben Teşekkür ederim İyi Günlerİnşallah o zaman bekleyelim bakalım teşekkür ederim