Yardım 15 Metre Ethernet ile Bu kadar kayıp normal mi

Raitx0

80+
Reaksiyon skoru
1
Modem odamdan uzakta olduğu için 5m Ugreen Ethernet kablosu almıştım almam gereken hızı da alıyordum ama kısa gelmişti şimdi 15m powermasterdı galiba bi Ethernet kablosu aldım ama almam gereken hız 200Mbps iken 80-90 belki 100 görüyorum hız testinden bu kayıp normal mi değiştirsem mi sizin kablo öneriniz var mı?

Kablonun türü ne ? + kardeşim ugreen powermaster nedir ya hiç mi araştırmıyorsunuz yada kimse mi demedi reçber vs al işte 23 24 awg olsun vs vs diye ??

Modem odamdan uzakta olduğu için 5m Ugreen Ethernet kablosu almıştım almam gereken hızı da alıyordum ama kısa gelmişti şimdi 15m powermasterdı galiba bi Ethernet kablosu aldım ama almam gereken hız 200Mbps iken 80-90 belki 100 görüyorum hız testinden bu kayıp normal mi değiştirsem mi sizin kablo öneriniz var mı?
aldığın kablo cat kaç?

aygıt yöneticisi>ağ bağdaştırıcıları>ethernet>gelişmiş>speed duplex>1 gbps tam ikili yapıp dener misin?

20 metre kayıpsız alıyorum hızı öyle kablo türü falanda bilmem gittim merkezde bi bilgisayarcıya kestirdim 20mt 5 senedir dewammm

23 Awg Hcs veya reçber bi kablo alıp jak çaktır. veya bi elektrikçiye git kablodaki RJ45 i kesip yeniden çaksın bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri