15 pro vs 16 pro (bütçe)

Faruköse

80+
Reaksiyon skoru
15
15 pro’ya bütçe yeterli 16 pro’ya imkanları zorlayacağım gerek var mı acaba? İkisi de yurtdisi 0 olcak bu arada hangi telefonda ısınma problemleri falan vardı

15 pro alırdım kalan paraya yurt içi hat takılabilir apple watch alırdım hat kapanırsa apple watch dan kullanırsınız.

sence var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hacı baktımda hb de duruyor 16 pro 78 vatanda 15 pro 85 çok saçma
Hocam bilmiyorum fark ne kadar var işte elbet vardir zaten de ne kadar olması önemli

sence var mı

hacı baktımda hb de duruyor 16 pro 78 vatanda 15 pro 85 çok saçma
yurt dışında işler biraz daha değişik hocam 15 pro daha ucuz çok fark yok zaten kalan artık 10 binmi 20 bin mi kalırsa apple watch alır arkadaş hat kapanırsada 4 ay beklemez hatta hattı hep ordan bile kullanabilir.

yurt dışında işler biraz daha değişik hocam 15 pro daha ucuz çok fark yok zaten kalan artık 10 binmi 20 bin mi kalırsa apple watch alır arkadaş hat kapanırsada 4 ay beklemez hatta hattı hep ordan bile kullanabilir.
Hocam yurtdisi fiyatindaki fark ney bilmiyorum ama tahmini 7-8 bin tl oynuyodur bu kadar paraya değecek fark 1 yil daha guncelleme almasi ve o kamera tuşu mu bunlar ise gerek yok 16 pro’ya ama bilmediğim şeyler de gelişmişse kararım değişecek

Biraz daha bekle ve para biriktir. Sonbahar'a Pro Max 17 çıkacak. Çok şey fark edeceği söyleniyor.

15 pro lar 35-36 16 pro lar da 41-42 civarı fiyatları bence 16 Pro almak daha mantıklı.

Bu arada sıfır 15 Pro larda toplama cihaz biraz daha fazla dikkat edilerek alınmalı

Gereği yok, 15 Pro yeterli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,656
Üyeler
183,453
Son üye
muhammetlothbrok
Geri