Ciddi bir fark yok mu diyorsunuz15 pro alırdım kalan paraya yurt içi hat takılabilir apple watch alırdım hat kapanırsa apple watch dan kullanırsınız.
sence var mıCiddi bir fark yok mu diyorsunuz
hacı baktımda hb de duruyor 16 pro 78 vatanda 15 pro 85 çok saçmaCiddi bir fark yok mu diyorsunuz
Hocam bilmiyorum fark ne kadar var işte elbet vardir zaten de ne kadar olması önemlisence var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hacı baktımda hb de duruyor 16 pro 78 vatanda 15 pro 85 çok saçma
yurt dışında işler biraz daha değişik hocam 15 pro daha ucuz çok fark yok zaten kalan artık 10 binmi 20 bin mi kalırsa apple watch alır arkadaş hat kapanırsada 4 ay beklemez hatta hattı hep ordan bile kullanabilir.sence var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hacı baktımda hb de duruyor 16 pro 78 vatanda 15 pro 85 çok saçma
Hocam yurtdisi fiyatindaki fark ney bilmiyorum ama tahmini 7-8 bin tl oynuyodur bu kadar paraya değecek fark 1 yil daha guncelleme almasi ve o kamera tuşu mu bunlar ise gerek yok 16 pro’ya ama bilmediğim şeyler de gelişmişse kararım değişecekyurt dışında işler biraz daha değişik hocam 15 pro daha ucuz çok fark yok zaten kalan artık 10 binmi 20 bin mi kalırsa apple watch alır arkadaş hat kapanırsada 4 ay beklemez hatta hattı hep ordan bile kullanabilir.
Hocam fiyat tahmininiz var mı 16 pro’yı bile beklicem yani paramı biriktirmeyi bi 2-3 hafta sonra alacağımBiraz daha bekle ve para biriktir. Sonbahar'a Pro Max 17 çıkacak. Çok şey fark edeceği söyleniyor.
16 ile yaklaşık aynı olur. 15'in de fiyatı düşer bir ihtimal.Hocam fiyat tahmininiz var mı 16 pro’yı bile beklicem yani paramı biriktirmeyi bi 2-3 hafta sonra alacağım