3 gün hazırlanma süresi belki daha fazla 7-10 gün kargo süresi ve tabi bu süre içinde kargonun sağlam gelmesinini ümit etmek. bana gelen kargo rezalet durumdaydı daha yazmaya gerek bence.Yakın zamanda bu siteden alışveriş yapan arkadaş ups kargo ve site ile deneyimini yazabilir mi? ilk defa alışveriş yaptım. Kargo kaç günde gelir?
Ben ne zaman bir şey alsam 2. ya da 3. gün elimde oluyor.Yakın zamanda bu siteden alışveriş yapan arkadaş ups kargo ve site ile deneyimini yazabilir mi? ilk defa alışveriş yaptım. Kargo kaç günde gelir?
biraz sıkıntılı yani3 gün hazırlanma süresi belki daha fazla 7-10 gün kargo süresi ve tabi bu süre içinde kargonun sağlam gelmesinini ümit etmek. itopya ile başımdan geçenler böyle
evet başıma gelenleri anlatsam 1 sayfa olur.biraz sıkıntılı yani
eywBen ne zaman bir şey alsam 2. ya da 3. gün elimde oluyor.
klavye aldımNe aldığına bağlı sistem aldıysan testlerini yapıp gönderiyorlar kargo işi biraz daha uzun sürüyor
doğru diyorsunuz o ayrıntıyı unutmuşumCumartesi ve pazar kargoya çok nadir ürün teslim ederler zaten. 5 iş gününde elinizde olur tahminen. Yani en geç cuma günü diye tahmin ediyorum bende öyle olmuştu.