Benim canımı yakan 250 masumun kurgu yoluna vefat etmesi15 Temmuz kurguda olsa gerçekte olsa 250 insan boşa ölmedi ruhları şad olsun.
Onlara bir şey demiyoruz onlar şehit ama olay ortada15 Temmuz kurguda olsa gerçekte olsa 250 insan boşa ölmedi ruhları şad olsun.
15 Temmuz çoğu tarihçi tarafından zaten tuhaf girişim olarak adlandırılıyor bende gerçek olduğu sanmıyorum ancak amerikan televizyonunda onlar bizim çocuklarımız denmesi darbecilere beni ikilemde bırakıyor.Benim canımı yakan 250 masumun kurgu yoluna vefat etmesi
Allah rahmet eylesin
Ayrıca asıl üzüldüğüm taraf olaydan hiçbir haberi olmayan masum erlerin müebbet hapis yemesi15 Temmuz çoğu tarihçi tarafından zaten tuhaf girişim olarak adlandırılıyor bende gerçek olduğu sanmıyorum ancak amerikan televizyonunda onlar bizim çocuklarımız denmesi darbecilere beni ikilemde bırakıyor.
Onlar kurtuldu ama fetö okulunda okuyanların hepsini ihraç ettiler sonra bir kısmını geri aldılar fetö bağlantılı kişileri aldılar biraz karışık işlerAyrıca asıl üzüldüğüm taraf olaydan hiçbir haberi olmayan masum erlerin müebbet hapis yemesi
Oysaki tatbikat var sanıyorlardı
Bu olaylarla içiçe olmasam he deyip geçerdim ama şuan hapiste suçu olmadan yatan 78bin insan var.Onlar kurtuldu ama fetö okulunda okuyanların hepsini ihraç ettiler sonra bir kısmını geri aldılar fetö bağlantılı kişileri aldılar biraz karışık işler