15 Temmuz Destanı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
İnşallah

Benim canımı yakan 250 masumun kurgu yoluna vefat etmesi
Allah rahmet eylesin
15 Temmuz çoğu tarihçi tarafından zaten tuhaf girişim olarak adlandırılıyor bende gerçek olduğu sanmıyorum ancak amerikan televizyonunda onlar bizim çocuklarımız denmesi darbecilere beni ikilemde bırakıyor.

15 Temmuz çoğu tarihçi tarafından zaten tuhaf girişim olarak adlandırılıyor bende gerçek olduğu sanmıyorum ancak amerikan televizyonunda onlar bizim çocuklarımız denmesi darbecilere beni ikilemde bırakıyor.
Ayrıca asıl üzüldüğüm taraf olaydan hiçbir haberi olmayan masum erlerin müebbet hapis yemesi
Oysaki tatbikat var sanıyorlardı

Ayrıca asıl üzüldüğüm taraf olaydan hiçbir haberi olmayan masum erlerin müebbet hapis yemesi
Oysaki tatbikat var sanıyorlardı
Onlar kurtuldu ama fetö okulunda okuyanların hepsini ihraç ettiler sonra bir kısmını geri aldılar fetö bağlantılı kişileri aldılar biraz karışık işler

Onlar kurtuldu ama fetö okulunda okuyanların hepsini ihraç ettiler sonra bir kısmını geri aldılar fetö bağlantılı kişileri aldılar biraz karışık işler
Bu olaylarla içiçe olmasam he deyip geçerdim ama şuan hapiste suçu olmadan yatan 78bin insan var.
Ve bunlar kimsenin umrunda değil
Bizim komşu 2015 te zaman gazetesi kullandığı için 8 yıl hapis cezası aldı
Kimse ihraç falan edilmedi darbe günü bize gösterilen komutanların hiçbiri şuan hapiste değil
Olan gariban halkımdaki öğretmen,memur,subaylara oldu

Askeri okulların kapatılmasıda var bu yapılarak ileride 12 eylül gibi 27 mayıs gibi darbe ve darbe girişimlerinin önüne geçildi yani askerlerin yönetime el koymasının Erdoğanda bu sayede temeli sağlamlaştırdı.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri