AlınmazBeyler erzurum steam da indirime girmiş 15 TL'ye alınirmı sizce the long dark almayı düşünüyodum epic den beleşe alamadım şimdide 50 TL vermek istemiyorum sizce erzurum alınır mı
Alınmaz, O parayla döner yerim daha iyi.Beyler erzurum steam da indirime girmiş 15 TL'ye alınirmı sizce the long dark almayı düşünüyodum epic den beleşe alamadım şimdide 50 TL vermek istemiyorum sizce erzurum alınır mı
Erzurum 15 TL'yi bırakın, 5 TL bile etmez. Ne kadar Türk yapımı olsa da oyunun bir amacı yok.
Alınmaz, O parayla döner yerim daha iyi.
knk oyunun mekaniği vs baya kötü. Boşver alma bence. Steam de zaten varsa al 2 saat oyna geri iade et. Ama para yükleyeceksen alma.
Döner ye karnın doyar
Teşekkür ederim cevapladığınız için indirimli the long dark araştırıcamAlınmaz
Oyunda özellik olarak cay var saz var cami var o kadar bunlarin 3 une 15 tl verceksen neblmNeden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herkes alınmaz diyor oyunun eksiklerini söylermisin veya herkesin bu alınmaz demelerinin nedenini
Erzurum alınırBeyler erzurum steam da indirime girmiş 15 TL'ye alınirmı sizce the long dark almayı düşünüyodum epic den beleşe alamadım şimdide 50 TL vermek istemiyorum sizce erzurum alınır mı
Kars da alınırErzurum alınır