Neler Yeni

15 veya 20 Bin TL ₺ arası Oyuncu + Yayın Bilgisayarı

Otantik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Resul Özer
Bütçe
15.20
Merhabalar yaklaşık 8 yıldır bilgisayar kullanmıyorum LCD ekranların yeni yeni yaygınlaştığı zamanlarda knight oynayan biriydim o günden sonra kesildi pc ye dair herşeyim. Hatta geçen gün internet cafeye gittiğimde yeni mağaradan çıkmış gibi oldum şuan oyunlar ve sistemler çok değişmiş..Sizlerden ricam
sıvı soğutmalı olması extra avantaj diye biliyorum.. eğer doğruysa öyle olsun vede
Render yapa bileceğim + yayın açmak gibi bir niyetim de var oyun için ve oyunları oynaya bileceğim bir sistem ttoplamak mümkünmüdür bu konuda detaylı şekilde yardım bekliyor ve teşekkür ediyorum kardeşler..

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ömerfaruk
Merhabalar yaklaşık 8 yıldır bilgisayar kullanmıyorum LCD ekranların yeni yeni yaygınlaştığı zamanlarda knight oynayan biriydim o günden sonra kesildi pc ye dair herşeyim. Hatta geçen gün internet cafeye gittiğimde yeni mağaradan çıkmış gibi oldum şuan oyunlar ve sistemler çok değişmiş..Sizlerden ricam
sıvı soğutmalı olması extra avantaj diye biliyorum.. eğer doğruysa öyle olsun vede
Render yapa bileceğim + yayın açmak gibi bir niyetim de var oyun için ve oyunları oynaya bileceğim bir sistem ttoplamak mümkünmüdür bu konuda detaylı şekilde yardım bekliyor ve teşekkür ediyorum kardeşler..
Uzman olmadigim alanda yorum yapmicam. üste çıksın bari .

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Her şey dahil mi bütçe 20k
Monitör ekipman vs
Eğer yayın yapacaksan bana göre mikrofon ve kamera şart 20K bütçe biraz zorlanabilir.
Sisteme 14 versen ,3 monitör ,1.5 2K ekipman 1K ya mikrofon ve iyi kamera zor bulursun veya yayın açıp diğerlerini sonra alırsın. Sistem için acele etme kampanyaları takip et mesela 11K 11400 6600 çıkarabilir abdullah reis o zamanı beklersen yetişip alırsan çok ucuza gelir.

Otantik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Resul Özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok yok hayr sadece kasa ekran klavye fare
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her şey dahil mi bütçe 20k
Monitör ekipman vs
Eğer yayın yapacaksan bana göre mikrofon ve kamera şart 20K bütçe biraz zorlanabilir.
Sisteme 14 versen ,3 monitör ,1.5 2K ekipman 1K ya mikrofon ve iyi kamera zor bulursun veya yayın açıp diğerlerini sonra alırsın. Sistem için acele etme kampanyaları takip et mesela 11K 11400 6600 çıkarabilir abdullah reis o zamanı beklersen yetişip alırsan çok ucuza gelir.
K ne oluyor ve ne kampanyası nereden takip ede bilirim çok fark ediyormu kampanyalar da

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL

K ne oluyor ve ne kampanyası nereden takip ede bilirim çok fark ediyormu kampanyalar da
K bin demek kampanyalarda çok farkeder ayın 14 unü bekle yeni sistem çıkacak ve burda aktif ol sık sık indirimli sistemler bulursun.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,401
İsim
Oğuz Oğuz

Otantik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Resul Özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunlar nedir anlamadım

K bin demek kampanyalarda çok farkeder ayın 14 unü bekle yeni sistem çıkacak ve burda aktif ol sık sık indirimli sistemler bulursun.
Mayıs 14 de kampanya olacak yani değil mi canlı yayın gibi falan mı

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık

11k = 11000
k= 1000

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Teşekkürler kardeşim ama bunun yerine normal fiyat olarak yazılmaması garip teşekkürler yinede,🙂
Sanal ortamda k birimi kullanilir genelde. Bin olarak çevirebilirsiniz.

Ek olarak abdullah abi sisten çıkaracak onu bekleyebilirsin.

Otantik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Resul Özer
Sanal ortamda k birimi kullanilir genelde. Bin olarak çevirebilirsiniz.

Ek olarak abdullah abi sisten çıkaracak onu bekleyebilirsin.
Kaç tane 1 tane mi çıkacak yoksa bir kaç tane mi ve Abdullah abi kim birde 1 resim göstericem 22.500 olduğunu söyledi bir kardeşimiz sizde iyi mi? değermi render yapa bilir vede yayın için rahat ettire bilirmi beni tüm oyunlaro oynaya bilirmiyim

Ekler

• SAVE_20220427_164839.jpg
    SAVE_20220427_164839.jpg
    87.7 KB · Hit: 31

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Kaç tane 1 tane mi çıkacak yoksa bir kaç tane mi ve Abdullah abi kim birde 1 resim göstericem 22.500 olduğunu söyledi bir kardeşimiz sizde iyi mi? değermi render yapa bilir vede yayın için rahat ettire bilirmi beni tüm oyunlaro oynaya bilirmiyim
İcerisinde kötü parçalar var gün icerisinde konuyu yükseltin arkadaslar toplasin

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı

Top Bottom